tirsdag den 4. juni 2013

Flovt. Lebben jubler over heteroseksuelle svinere

Jeg har fortalt om Dan Savage og hans vidunderlige (!) Savage Love Podcast før. Men det kan sagtens gentages:

Hvis I er bare det mindste til podcasts, så er det en sikker vinder (om ikke andet så fordi det er megaspecielt at sidde i bussen omgivet af mennesker og høre Dan give gode råd til blefetichister og andet godtfolk. Love it!).

For nogle måneder siden hørte jeg en episode, som sad fast. Og nu tog jeg mig endelig sammen og genfandt den.

Da jeg hørte den første gang, stod jeg i Silvan og kiggede på stikdåser. Så lesbisk er jeg. Men jeg gik helt i stå og måtte glo ind i en væg og holde mig for munden for ikke bare at råbe YEEEEEAH så højt jeg kunne.

Jeg har fundet et link til episoden, og det indslag, der fik mig til at juble, finder du 38 minutter og 19 sekunder inde i klippet. Men hør hele episoden - det er altid god underholdning.

Mød Dan Savage. Ser han ikke bare rar ud?
Lydkvaliteten er desværre lidt dårlig, men kort fortalt handler det om en (hetero-)kvinde, der ringer ind og vil høre, hvordan hun skal forholde sig til følgende situation:

Heterodamen har nemlig været i byen med en lesbisk kollega, er blevet sygt stiv, har flashet sin lebbeveninde gentagne gange og vågner op dagen efter i lebbens seng - lebben sover på sofaen, og der er ikke 'sket noget' - de har ikke været sammen. Heterodame har brækket sig i sengen. Heterodame 'gør rent så godt hun kan', og smutter fra lejligheden.

Heterodamen får senere på dagen en sms fra lebbekollegaen, der siger, at hun føler sine grænser heftigt overtrådt af heterokvindemennesket, der har lagt an på hende i aftnens løb, flashet hende, forsøgt at kysse hende og bare været generelt girls gone wild-upassende.

Og dét kan hetero-lady bare sleeet ikke forstå. Og svarer (med egne ord på Dan Savages telefonsvarer) lidt ironisk på sms'en med et "errrmm, undskyld, men jeg er altså slet ikke interesseret i dig på den måde." Hvorefter lebbekollega skriver, at det måske er bedst, de ikke er venner mere.

Kort fortalt.

Og man kan bare høre på heterodamens stemme på Dan Savages telefonsvarer, at hun forventer, at Dan Savage skal give hende ret.

Men dét gør Dan Savage ikke.

Og det er Dan Savages svar, der fik mig til at fryde mig midt i Silvan (det kræver en form for mirakel). Og igen, da jeg lige genhørte det. Han er så fucking sej.

Hør lige indslaget (38:19) og fortæl mig, hvad I synes.

Går Dan Savage for meget i 'heterosexual privilege'-grøften, eller hvad? (Jeg synes det ikke.)

8 kommentarer:

 1. Altså, som en person som har heteroseksuelt privilegium, så giver jeg ham helt ret. Det er da så langt ude som det kan være. Og jeg synes egentlig, at den lesbiske kollega tager det overdrevet pænt, men okay, der ligger sikkert også et ret stort pres på hende, når nu de er kolleger. Til gengæld er jeg ikke så vild med Dan Savages brug af ordet "bitch", det fungerer ikke rigtig her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har så vidt jeg husker forklaret sin brug af The B Word engang, fordi der var lyttere, der ringede ind og skældte ud. Jeg kan ikke huske, hvordan begrundelsen lød - og jeg er enig med dig. I en vis udstrækning. Men som jeg vist også skrev engang, sker der et eller andet med begrebet, når det bliver brugt af feminister. Noget med at claime det. Men selvfølgelig er det noget andet, når en mand bruger ordet - lige meget om han er feminist eller ej, egentlig. Hmm.

   Slet
  2. Jeg er bare lidt loren over for idéen om at claime. Jo, det lykkedes med queer, men jeg synes bare ikke, at bitch er blevet claimet på samme måde og indtil det forhåbentlig sker er det hele lidt mere penibelt. For man kan jo ikke claime det uden at bruge det, det ved jeg godt, men det er bare ikke helt claimet endnu. Bah, jeg har ikke løsningen, det skurrer bare i mine ører.

   Slet
  3. Åh. Jamen i virkeligheden er jeg måske egentlig bare helt enig. Jeg kan bare så godt lide det her billede: http://anongallery.org/img/135/im-going-to-get-those-bitches-rights.jpg

   Apropos.

   Slet
  4. Det er faktisk et fedt billede, det må jeg indrømme. Og så må jeg også indrømme, at jeg faktisk ikke kan genkende vores veninde på billedet?

   Slet
  5. Susan B. Anthony. Hun var amerikansk suffragette-type. Og no worries. Jeg måtte også i sin tid google navnet.

   Slet
 2. ha ha ha... "in your bullshit staight-erotic drama".. ge-ni-alt. Hun får ham da helt op i det røde felt.

  -LL

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!