Kontakt

Skriv straks på: 

mitsaakaldtlesbiskeliv@gmail.com 

Jeg bliver glad for post. glad. 


12 kommentarer:

 1. Fantastisk blog!
  Jeg er hermed fan!
  (og nej, vi kender ikke hinanden, og jeg har ikke fået nogen sms'er om det hebraiske alfabet. Men jeg er fra Jylland - men jeg har pænt hår)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurra og tak + mht. håret: pictures or it didn't happen!

   Slet
 2. Jeg sad og læste nogle af dine tidligere indlæg, du skrev om sexualundervisning, rigtige bryster og en piges spørgsmål til kønslæber. Jeg kan bidrage med et link til en hjemmeside, drengene i min folkeskoleklasse var meget rystede over. (jeg vil klart anbefale, at du ikke lige tjekker den på arbejedet..)

  http://www.kvindekenddinkrop.dk/kkdkpix.html#

  Tak for indblikket i dit lesbiske liv, jeg er stor fan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Hvor fedt. Jeg kender godt kussomaten - og har vist endda også dengang den blev sat op opfordret til, at mine læsere lagde vejen forbi. Men FEDT med link. Og længe fucking leve forskellighed - også i trussen!

   Slet
 3. Jeg læser ofte din blog. Jeg holder af at læse den! Mangfoldighed og ikke fordømmelse ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vildt - og helt specielt - at vide, at der er nogle (flertal!), der læser med. Tak for ros og lad mig det endelig vide, hvis jeg kan gøre noget bedre/anderledes!

   Slet
 4. Hvordan kan det være du har valgt at være anonym? Jeg undres blot.

  I øvrigt.. fantastisk blog. Bruger den som sådan en hygge-aften-læsnings ting. Dine humoristiske formuleringer og dit vindende væsen, gør jeg bliver ved med at komme igen. Det' en hyggelig blog, er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katie
   Det er et godt og relevant spørgsmål, som jeg også stiller mig selv fra tid til anden!
   Der er flere ting på spil ...
   Dels deler jeg nogle ret private betragtninger fra tid til anden (om sex, porno, masturbation, kønsdele, menstruation, etc.) - og jeg ønsker ikke at 'oute' dem, jeg har delt disse - hmm - oplevelser med.
   Derudover: Jeg har ikke lyst til, at en potentiel fremtidig konservativ arbejdsplads kan forbinde disse betragtninger med mit navn. Ikke lige nu i hvert fald.
   Og naturligvis: Jeg har en tendens til at begrænse mig sprogligt, når jeg har navn under mine ord. Jeg kan godt lide at have dette forum at dele mine 'friere' tanker.
   Og så er det også vigtigt for mig at understrege, at Mit Såkaldt Lesbiske Liv er en tilpasset version af mig. Det er hverken hele mig eller præcis mig. Det er tæt på, men der er også ting, jeg ikke deler her.
   Jeg har et relativt 'synligt' job, hvor det sker, at samarbejdspartnere fra tid til anden googler mit navn, det huer mig helt ærligt ikke, at de kan læse om min menstruation :)
   Jeg håber, det var svar nok?
   Kh.

   Slet
  2. Jeg forstår det virkelig godt - jeg havde nok også foretrukket at være anonym. Men du ved.. nu har jeg læst din blog, mange sene aftener (not like that, you perv) og det er svært ikke ufrivilligt at lave indre billeder af hvordan du ser ud. Ville så gerne se om det passede! Men ja. Jeg forstår det godt!

   Kh selv, mormor. ;)

   Slet
 5. Hvad har du uddannet dig til?

  Hvordan gik det op for dig, at det var kvinder du var til, da du var midt i 20´erne, som du skriver?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du - begge spørgsmål besvares udførligt, hvis du læser arkiverne - god fornøjelse :)

   Slet
 6. Hello girls,
  My name is Sonja McDonell, 23, stewardess American Airlines. I am very tender with many fantasies, also in my wonderful work. We lesbian girls have special nerves in our young ages on & in our sensitive parts of the body, which so called 'normal girls' don't have. When I'm alone in my little apartment, I masturbate and think, which girl will be me next,how old will she be & experienced or not and curious.
  Regards
  Sonjamcdonell@yahoo.com

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!