torsdag den 11. juni 2015

Jeg har set (halvdelen af) tredje sæson af Orange Is The New Black!

Jeg har set de første seks afsnit af tredje sæson af Orange Is The New Black! Så er det sagt. En eller anden form for privilegium har man trods alt som bloglebbe.

Og hvis man fx går og drømmer om at se (og hvem gør ikke det?) Big Boo full frontal nøgen fra hoften og nedefter kun iført strap-on, så er der rig mulighed for det i for eksempel femte afsnit.

Lea Delaria er seriøst mit butch crush #1 (selvom jeg almindeligvis egentlig bedst kan lide selv at være den tykkeste lebbe i sengen). Og hvis I ikke har det på samme måde, vil det tage jer max 50 minutter i selskab med hende og Dan Savage at lade jer overvinde.

Hun er simpelthen vidunderlig.

Nå men derudover kan alle fans af Alex (Laura Prepon) også godt glæde sig. Piper* og Alex (haha, jeg tastede galt og kom til at skrive "Alez". Hvilket jo faktisk ikke er helt upræcist) bliver endda rigtige kærester i den nye sæson.  Men jeg er seriøst ikke fan af deres forhold. Særdeles usezet (hahaha).

Men igen – seriøst.

Big Boo i frøperspektiv som under-ske i ikke-reversed cowgirl med hot unglebbe, der hopper af og efterlader endnu-vibrerende dildo stående ret op og ned fra BBs skræv.

Det er faktisk det hele værd.

Og det har det også bare at være. For tredje sæson er altså ikke helt lige så fed som de forudgående (undskyld!). Tempoet er lidt sløvt, dramaerne lidt for oplagte og uoplagte på samme tid. Så hvis ikke det var fordi vi får Big Boos helt vildt triste og seje opvæksthistorie om at finde sig selv og sin egen identitet, uagtet hvad fx forældre havde foretrukket, så havde det været lidt tamt.

Men Big Boo. Big Boo. Åh.

I andre almindelige dødelige kan vist fange den på Netflix fra d. 12. juni. Det er i morgen.

*EDIT! Før stod der "hende" i stedet for "Piper", hvilket skabte fuld forvirring, om hvorvidt det mon var Big Boo og Alex, der begyndte at date. Hvilket ellers ville have (mere) været spændende. Upsilebsi.

3 kommentarer:

  1. Vildt at BB og Alex finder sammen!??!?!??!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Nejnejnejnejnejnejnej. Ikke Alex og BB - shit. Jeg har redigeret i teksten og kan godt se, det der "hende" forvirrer. Det bliver straks ændret til Piper. PIPER og Alex finder sammen igen. (Heller) Ingen overraskelser der. UNDSKYLD!

      Slet
  2. Nu har jeg set de 6 første afsnit og ventet på at de skulle hooke up! 😂😂 altså Alex og BB!

    Ikke at jeg ville være fan af det 😝

    Haha sådan kan det gå, jeg var lige herinde og læse igen for jeg nåede frem til den konklusion, at du måtte have skrevet forkert 😃

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!