tirsdag den 7. januar 2014

Life changing ad helvede til

Boom!

Homohundene kan være alene hjemme. Det er alt for vildt.

Jeg har aldrig tilføjet nogle af de der life events på Facebook, men det her kunne blive det første. At 2xHund har lært at passe sig selv, betyder nemlig, at jeg og LL fra i dag rent faktisk kan gå ud og drikke en spontanøl eller snuppe en biftur uden først at have aftalt hundesitter.

Det betyder, at jeg ikke behøver aflyse teatertur, selvom min pænere halvdel skal ud og kigge på et potentielt værksted (i øvrigt og apropos: hvis nogen hører om billig og skøn værkstedsplads/atelier/erhvervslejemål i Kbh (helst V.), så giv lige lyd, ikke?). Og det betyder faktisk, at LL kunne være taget med, hvis ikke hun var engageret andetsteds. Verdammt.

Det er så godt, det her. Altså det med hundene. Ikke det med, at LL ikke kan komme med i teatret.

Så småt og dog så godt, for satan da.

Nå.

Later peeps - nu tager jeg ud og spiser noget mad med yndlingsbøssen, som endelig er retur fra sin metropolitiske juleferie.

Juhu!

4 kommentarer:

 1. Så skal I skynde jer at se Adeles liv. Og den skal faktisk ses i biografen. Det er synd at se den på et almindeligt fjernsyn. Du ved hvad jeg mener når du har set den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Totalt! Klart! Jeg prioriterede (fejlagtigt, frygter jeg) Nymphomaniac i søndags. Jeg var ikke imponeret, selvom jeg almindeligvis holder meget af LVT. Så helt bestemt en date med Adele næste weekend.

   Slet
  2. Så snupper jeg Nymphomaniac. Jeg er stadig Trier-jomfru, så jeg ender med at bryde jomfrueligheden med masser af nymphosex.. Tænker at den ged må være barberet så. Og vi to, ved godt hvornår hun sagde det!

   Slet
 2. Åh, hvor er det godt! Dygtig hunni. Også den lille. Glæder mig til at møde ham.

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!