mandag den 30. september 2013

Glatbarberet, trimmet eller urskov?

Jeg har fået et brev. Og et spørgsmål. Kort og lige til sagen. Sådan her lyder det:


Nuvel. 

Godt spørgsmål. Og jeg vil ingenlunde gøre mig klog på "hvad kvinder foretrækker", for mon ikke, der er temmeligt delte meninger om den sag?

Men! Personligt er jeg ikke til glatbarberede fisser overhovedet. 

Jeg synes, det er ret usexet, faktisk, når en voksen kvinder lidt ligner et lille barn mellem benene. Men der er bestemt delte meninger, og jeg har været sammen med kvinder, der foretrak den frisure både på sig selv og på deres elskere. Det kunne de nu godt pakke sammen, når det var mig, de var i trusserne på. Jeg synes slet ikke, det er rart at være glatbarberet, så den stil har jeg faktisk ikke kørt i virkelig mange år. 

Jeg synes, det kradser. - Ud over at det ikke behager mig rent æstetisk, altså.

Egentlig kan jeg rigtig godt lide at kigge på urskoven, som du kalder den. Jeg synes, der er noget formidabelt naturligt over en god 70'er-busk, men rent logistisk foretrækker jeg ved nærkontakt et noget mere trimmet ... havebed. 

Mest fordi det er lidt irriterende at få hår i munden. 

Så en trimmet trekant - gerne relativt korthåret der, hvor der skal være plads til min tunge. Det må være svaret. Men jeg taler absolut kun for mig selv. Dog har jeg indtryk af, at de fleste af mine veninder - lebber såvel som heteroer - dyrker nogenlunde samme klipning. En kontrolleret naturlighed. Så at sige.

4 kommentarer:

 1. HELT enig! Hos mig vækker en glatbarberet fisse desuden associationer til et stykke fersk fjerkræ i en køledisk, haha.

  SvarSlet
 2. Okay. Her må jeg bidrage! Jeg har delt ovenstående holdning lige indtil den dag jeg blev lebbe og kæreste med en meget drenget og samtidig meget glatbarberet kvinde og siden selv sprang ud i glatbarberingen. Så droppede jeg den igen, både fordi jeg synes det så dumt ud på mig og fordi jeg ( i modsætning til min kæreste) var for doven til at holde det ordentligt, og så stikker og klør det jo vildt meget. Med hensyn til de æstetiske preferencer har jeg vendet mig til - og kan nu faktisk sætte pris på - det glatbarberede look afhængig af, hvad det for en type fisse. Mht. funktionaliteten i lesbisk sex, så har det altså virkelig en pointe, ikke kun i forbindelse med oralsex, hvor det både kan være lækkert at slippe for hår i munden og at kunne slikke / blive slikket på kønslæber og området omring også, men især i forbindelse med tribbing / friktionssex, som vi før har haft oppe at vende her på bloggen. Altså hvis man ligger ovenpå hinanden og gnubber kønsben, så kommer de små hår ofte i klemme / bliver revet i på en ubehagelig måde + det glider ikke så godt. Og så synes jeg, at en studset, kortklippet busk stikker meget mere end med enten naturlig længe eller helt glat. Hvis man bare klipper området omkring klit kort med en saks, så bliver hårene jo helt stive og skægstubbeagtige? Det gør mine i hvert fald. Så efter noget tid med æstetisk pæn behåring, men ofte smertefuld friktionssex er jeg på vej tilbage til det glatte look. Og bliver lidt ked af den der konservative "kyllingefilet"- eller lille-pige-fordømmelse af det glatbarberede look, som er så udpræget i DK. Der kan være mange grunde til at vælge det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er enig i, at det kan blive skægstubbeagtigt - men det har jeg altså også oplevet at den glatragede fisse er blevet meget hurtigt (kan du huske Nixons five-o-clock-shadow...?).

   Og rent æstetisk synes jeg bare, det er så pænt med lidt dusk på fissen - eller bare over fissen. Det bliver så kønsløst (høhø) i de regioner ellers.

   Jeg kan godt lide, at man holder labia helt hårfri, men en trekant (eller mere eller mindre) ovenfor gør sig altså godt - rent æstetisk. Synes jeg. Det er bare min holdning, og den må du hellere end gerne kalde konservativ, det generer mig ikke.

   Kyllingefilet-associationen har jeg aldrig haft, men en fisse med små indre kønslæber bliver altså - synes jeg, det er min personlige holdning og muligvis ingen andres - lidt ... barnlig i sit udtryk. Og det er jeg bare ikke i udgangspunktet så tiltrukket af.

   Det er udelukkende min egen association, dog - det kan være, at hvis jeg var 10 år yngre, havde alle fisser jeg var blevet præsenteret for været glatte (jeg har indtryk af, at andet er ugleset blandt helt unge piger - i hvert fald heteropiger), og så havde mine associationer været anderledes?

   Men hey - hvis min kvinde havde valgt den frisure (og måske har hun - og måske har hun ikke. Ingen ved det. For jeg nævner aldrig private detaljer, der vedrører hende, på bloggen, gør jeg vel?) havde jeg sikkert fundet det sygt attraktivt alligevel. Som udgangspunkt er jeg bare ikke til det. Når jeg fx (rent hypotetisk selvfølgelig) ser porno, foretrækker jeg som regel lidt - bare lidt - hår.

   Tak for input!

   Slet
  2. Tak for svar! Det giver mening. Men det der med en trekant OVER kussen har jeg bare meget svært ved at få til ikke at se meget fjollet ud. Derfor ender det hele med at komme af. + de der hår på ovenover, på kønsbenet, er netop dem, jeg synes det gør ondt at få i klemme / blevet gnedet på i forbindelse med friktion, når man ligger ovenpå hinanden. Men jeg er nok bare meget ømskinnet. Ligesom du skriver, at alt andet end glatbarberet tilsyneladende er ugleset blandt helt unge kvinder, så oplever jeg, at det glatbarberede er ugleset blandt kønsbevidste / feministisk indstillede omkring-de-30-kvinder, som jeg selv tilhører. Derfor forsvarstalen!

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!