torsdag den 30. januar 2014

Laura Christensens bryster

Det øjeblik, hvor man sidder nærmest lige over for Laura Christensen til Bruuns Bazaars show. Og faktisk ikke kan koncentrere sig om tøjet. Fordi man kun tænker på hendes bryster i Midsommer.

Undskyld.

Åh dog. Og meget apropos.

Laura Christensens bryster er blandt de pæneste bryster, jeg nogensinde har set. I samme kategori som LLs. Der virkelig også har stået langt fremme i den uddelingskø.

13 kommentarer:

 1. OMG jeg tænker det hver gang jeg ser hende! Hendes bryster er for sindssygt frække!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha - min venindes kæreste havde samme reaktion, da hun læste ovenstående, fortalte veninde mig i går! Laura Christensen er et lesbisk brystikon.

   Slet
 2. Det var måske meget godt for husfreden, at du lige fik tilføjet det sidste, haha.

  Jeg synes, jeg er lige så heldig med Ladyens. Og jeg tror ikke en gang, det er fordi, jeg ser hende med det der filter, der lægger sig over ens blik, når man er dødforelsket. Hun HAR bare labre bryster.

  Og gud, hvor jeg elsker bryster! Uhmmmm ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er LL nu rimelig cool - det var vitterligt ikke for hendes eller husfredens skyld, det blev tilføjet. Kun fordi det er svært for mig at tænke megalækre bryster og ikke straks associere med de bedste, jeg personligt har været i nærkontakt med :)

   Slet
  2. Jeg fortryder i dette øjeblik så sindssygt meget, at jeg ikke skrev, "der er LL nu rimelig cool J ...", at jeg bliver nødt til at tilføje denne kommentar.

   Slet
 3. http://www.metacafe.com/watch/162008/laura_christensen/ - bum!

  SvarSlet
  Svar
  1. Shit!

   ... Er det seriøst alt, man ser af brysterne? Og alligevel står de så klart i min erindring.

   Til gengæld fik jeg helt lyst til at gense Midsommer. Om ikke andet så på grund af Carpark North-soundtracket. Og Lauras bryster.

   PS. Stor fan af hjemmesider, hvor man skal bekræfte, man er fyldt 18. Tak.

   Slet
 4. Totalt kikset mig... Tydeligvis ikke lesbisk - det vidste jeg nu godt - og tydeligvis ikke opdateret på en dyt (slår lidt mere hårdt at erkende...). Måtte Google Laura Christensen, scrolle rundt for at finde billede af hendes bryster - og endeligt troede jeg at det Midsommer du refererede til var navnet på en tøjkollektion. Godt så : /

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha fantastisk kommentar! Elsker så forskelligt udgangspunkt folk der læser denne blog har. Fx tænkte jeg nu: navngiver man tøjkollektioner? (Nu er det dig der kan klukgrine lidt på min bekostning, og derved fuldende cirklen)

   Slet
  2. Fuck, I er søde. Hvis man må have yndlingslæsere. Så er det jer. Helt vildt.

   Slet
  3. Yes! Føler mig lidt starstruck. 'Anonym' er også med den kommentar min yndlingslæser...MSLL er selvfølgelig yndlingsbloggeren ;-)

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!