lørdag den 11. maj 2013

Ditte Giese ER altså sej

Jeg er ret stor fan af Ditte Giese, der er journalist og debattør i Politiken, og som netop har præsteret denne artikel henne på K-Forum.

Hun er spot-on, og jeg tænker ikke, at jeg er den eneste, der føler mig ramt...jeg genkendte i hvert fald både mig selv og samtlige mine feministiske venner i Gieses karakteristik. Host-host.

Læs artiklen her.

2 kommentarer:

  1. Der kan man bare se. Jeg er normalt også glad for Giese, og læste dette indlæg i går aftes og tænkte, at det var underligt, at det var så kikset, uskarpt og usjovt, når hun netop plejer at være langt mere lige på kornet. Selv hvis man køber den overordnede inddeling (og præmissen om at en sådan inddeling er sjov eller sigende) synes jeg, at mange af karakteristikkerne skyder forbi og blander markørerne sammen på en mudret og selvmodsigende måde. Jeg synes ærlig talt ikke hun har særligt godt styr på grupperingerne hverken holdningsmæssigt eller livsstilsmæssigt. Jeg forstår heller ikke hendes hensigt med det. Blev ærlig talt i dårligt humør af det.

    SvarSlet
  2. Det er måske rigtigt nok, at den er en lille smule lang. Og at der bliver rodet lidt rundt i, hvilke tegn der hører til hvor. Men tegnene er der. Og jeg synes altså, at der er skægt, når vi er så langt nede i præciseringerne, at Rikke Andreassen kan nævnes som idol. Hahahaha. Ja. Jeg griner igen.

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!