lørdag den 13. april 2013

"Man skal holde tungen lige i munden i saunaen"

Nå. I går, da jeg fik fri fra work, var jeg totalt rastløs i kroppen. Sådan helt 'tsssiiiiitttss'-agtig. Lyden af rastløshed.

Så jeg tog sgu i svømmeren. Pløjede en kilometer (anerkendelse, tak) og gik op under bruseren med spaghettiben. Fra bruseren greb jeg mit håndklæde og den nye Erlend Loe-roman "Fvonk", der helt ærligt lader lidt tilbage at ønske (start med "Naiv.Super" og "Doppler", hvis du er ny læser - varm anbefaling!), og styrede mod saunaen.

Der var to kvinder i saunaen foruden mig. En kvinde på øverste hylde, som jeg virkelig ikke kan huske noget som helst om. Og så en anden kvinde på nederste hylde: Ret mange tatoveringer, ret kort hår, og da hun på et tidspunkt omrokerede fra liggende til siddende, var kropssproget meget - hmm - lesbisk. Bredstilling. Ret hot og måske små ti år ældre end mig.

Dame-på-øverste-hylde forlod saunaen kort tid efter. Tilbage var jeg og Ms. Garanteret Lebbe (MGL).

Jeg blev fuldstændig genert. Krøb helt sammen med min håndklæde om mig. Men hun ville snakke. Sgu!

At snakke med fremmed nøgen kvinde i sauna er jeg almindeligvis iskold over for. Lad os da endelig fordrive tiden, mens vi fordamper. Men når kvinden ser ud som en, jeg i princippet kunne have været i seng med engang (jeg er verdens dårligste til at huske ansigter. Især hvis ansigterne primært har befundet sig mellem mine ben), så bliver jeg forfjamsket.

Anyway. Da Dame #1 forlod saunaen, trådte hun åbenbart lidt hårdt på nederste - MGL's - bænk. Så MGL, da døren smækker bag Dame #1, fortæller mig, at det havde bumpet så meget, at hun næsten havde bidt sig i tungen.

Jeg var ordløs. Eller. Det, der sker med mig, når jeg er ordløs, er, at jeg pludselig finder alle ord i verden. Og således hører mig selv svare - helt høhø - at, "ja, man skal jo holde tungen lige i munden."

Aldrig har der været så meget tungesnak i saunaen. Flovt.


4 kommentarer:

  1. Det er første gang, jeg oplever dig bornert! Ganske klædeligt ;-) LOL

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bliver flov på daglig basis. Især hvis folk flirter. Det shit skal de lade være med.

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!