torsdag den 13. september 2012

Hvorfor vil lebber ikke være venner med mig?

Forleden (nej, nu lyver jeg, for det var ikke en skid forleden, det var for halvanden uge siden. Undskyld. Jeg er en forfærdelig blogger). 

Nå. Men forleden (whatever) skrev en af mine søde venner, lad os kalde ham D, følgende til mig på Facebook:


"Kan vi lege "spørg en lebbe" på din blog? Sidste weekend var jeg til en lebbe-synth koncert (I know, I know), og nogle dage senere møder jeg forsangeren i hendes butik. Jeg sagde tak for koncert til hende, men hun lukkede fuldstændig ned for en videre samtale. Altså hun havde masser af tid og ingen kunder... Jeg mener at have oplevet ret ofte, at lebber virkelig er svære at socialisere med (som heteromand), så mit spørgsmål er: Hvorfor vil lebber ikke være venner med mig (som heteromand)? Jeg er sgu helt oprigtig. Altså de må da kunne regne ud, at jeg godt ved, de er lebber...?"

Uhada. Det er et godt spørgsmål, D!

Jeg har ikke selv det mindste imod at omgås heteroseksuelle mænd og tæller flere i min omgangskreds. Heldigvis. 

Umiddelbart har samtlige mine egne lebbevenner og -bekendte også heteromænd blandt deres venner. Både de af lebberne, der går med kjole og hæle, og de, der dyrker mohawks og hængerøvsbukser. 

Så jeg kan slet, slet ikke genkende det billede, du tegner.

Spørgsmålet er så, om det er mig eller D, der er den sorte svane i dette regnestykke. Er du, D, simpelthen så grundlæggende utiltalende et menneske, at folk lader som om, du ikke findes, eller er jeg så afsindigt dårlig en lebbe, at jeg ikke engang kan finde ud af Regel #1: Had. Alle. Mænd?

...Eller kunne det tænkes, at du har været dødsens uheldig med de par lebber, du har mødt den seneste tid? Sidst jeg tjekkede, var vi da venner. Og jeg er da lebbe.

Jeg kender ikke svaret. Desværre. Vi må spørge læserne:

Hvorfor vil lebber ikke være venner med min heteroven D?

2 kommentarer:

 1. Nu er jeg jo fra det, de kloge kalder Udkantsdanmark (læs: det sted, hvor man er kastet tilbage til stenalderen) og her synes tilgangen til heteromænd (som lebbe) nemlig at være generel negativ, så jeg kan egentlig godt genkende billedet. - Måske fordi der simpelthen er kamp om damerne derude. Dét skal jeg ikke kunne svare på.
  Nå men, jeg kom sådan til at tænke på det indlæg, du skrev for nogen tid siden om hende lebbeveinden, der, i sine "unge dage", ikke kunne komme i bukserne på pigerne, fordi de altid endte i armene på de ranglede filipensplagede teenagedrenge.

  Kunne det din ven D oplevede i butikken være en efterve af lebbens tidligere rivalering med hankønnet..?
  Det er blot en teori, og egentlig lyder det til, at det er den lesbiske butiksindehaver/forsanger, der er forkert på den og er gået glip af det, der kunne have været et sundt lebbe-mande-venskab. (Ja, det er nemlig et godkendt udtryk, ja det er!)

  SvarSlet
 2. Jeg har flere gange oplevet at heteromænd kan finde på at komme med alt for klamme og nærgående spørgsmål ang mit liv og damer, og det har bare ikke min interesse...Jeg har flere hetero-venner (mænd og kvinder) uden problemer, men mange gange hvis mænd opsøger mig så er det med henblik på at de synes at det er "frækt" eller at de tror jeg er et orakel de kan tillade sig at spørge om ALT (og ja jeg mener vitterlig ALT), så tror ikke det er så meget et had men mere en skal fordi man oplever for mange tumper og dermed hellere lukker ALLE ude fremfor at høre på flere sære ting..

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!