onsdag den 12. september 2012

Hvor ulesbisk må det blive?

Jeg har spekuleret på noget.

Er det ok, at jeg også bare skriver helt almindelige ikkelesbiske ting her på bloggen - eller udvander jeg så konceptet totalt? Altså. Skal det hele helst handle om køn og seksualitet, eller må jeg gerne bare skrive om mit røvkedelige helt almindelige såkaldte liv?

For hvis det kun bør handle om mit såkaldt lesbiske liv, så bliver der længere mellem indlæggene. Mit liv er nemlig ualmindeligt lidt lesbisk for tiden. Der er hverken lesbisk sex eller lesbiske oplevelser. I særlig høj grad i hvert fald.

Til gengæld gik det, da jeg pakkede skabene i mit køkken i flyttekasser her til aften, op for mig, i hvor lille grad jeg er husmoderlig. Jeg kasserede blandt andet en uåbnet pakke soltørrede tomater, der havde sidste holdbarhedsdato i juni 2011. Ja, 2011. Til gengæld vælter jeg mig i helt spiselige halve og kvarte poser pasta. Come nu on, mig. Hvordan kan jeg have fem (ja, jeg talte) åbne halvt- og kvartfyldte pakker pasta?

My god.

Jeg har i øvrigt tagget dette indlæg med 'sex'. Fordi jeg ikke har et tag, der hedder 'minus-sex'. Det burde jeg måske oprette, dog. Jeg er jo lebbe.

10 kommentarer:

 1. Blog away lebster!

  SvarSlet
 2. Hvis du nu bare skriver hvad du har lyst til, så er det rigtigt fint. Man behøver ikke konstant være ude i en bestemt diskurs.

  PS: har for nylig virkelig lært hvor nærige lebber kan være.

  SvarSlet
 3. Come on Anne-Mette (det rigtige navn er red. bekendt). Du kan da skrive om alt og der skal da ikke meget til, for at give, et hvilket som helst emne et lebbish-tvist. Det med pastapakkerne var simpelthen for sørgeligt... he he... jeg er jo lige trådt ind i din blog og har KÆÆÆÆMPE forventninger, intet pres.
  Kh Eva

  SvarSlet
 4. I er søde, og jeg kan godt lide jer. Alle sammen. Og jeg hedder fandenedeme ikke Anne-Mette. Not even close.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay Lotte :)
   (det rigtige navn er red. bekendt - håber jeg) eller måske hedder du Henning... det er jo så moderne, at mænd udgiver sig som lebber for, at få læst deres blog i disse tider.

   Write on honey:) Du er skæg!

   Slet
  2. wrong again. På nær det med skæg. Jeg er skæg. Men jeg har ikke skæg (pånær det, jeg vokser væk fra overlæben, når jeg ikke er for doven). Jeg lover, jeg ikke er en mand. Med mindre vi ser lidt queer på det. Så er jeg nok ret meget en mand. Qua de halvrådne tomater i mine køkkenskabe. Gud, hvor normativt.

   Slet
 5. Jeg elsker røvkedeligt halvsjove og ikke sjove hverdagshistorier

  SvarSlet
 6. Du skal bare skrive om alting! Det er kanon. Det eneste du ikke må er at blive ved med at undskylde for at du ikke skriver. Det er det eneste uinteressante at læse om :D

  Skriv så meget du vil og når du ikke vil så lad bare være. Vi er mere stabile fans end du tror.

  SvarSlet
 7. Det er ikke noget galt med at hedde Anne-Mette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt ikke. Pånær hvis man ikke hedder det, forstås.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!