onsdag den 18. juli 2012

Penisproteser på en tirsdag

Jeg faldt over den her hjemmeside for nyligt. Jeg husker ikke, hvordan jeg havnede der. Men jeg husker, at Lebben I Mit Liv lå ved siden af mig i sengen (vi er sindssygt dårlige til at håndhæve feng shui-korrekte regler om ingen elektronik i soveværelset), og hun vendte sig om og kiggede på skærmen i præcis samme øjeblik, som jeg forstørrede billede til højre.

Hun spurgte (og jeg blev igen en lille smule glad for at være kærester med lige præcis hende) i et relativt neutralt tonefald:

"Hvad laver du?"

Hvortil jeg svarede, at jeg naturligvis var i gang med at kigge på penisproteser. Det var jo tirsdag.Hun svarede med et ok og vendte sig rundt igen. Fuck, jeg er tosset med hende.

Jeg tror, jeg sad og læste på en FTM-blog (Female-To-Male/transseksuel), da jeg fandt linket til proteseshoppen. Jeg har i al min lebbetid været meget fascineret af netop transseksualitet, men mere om det i et andet indlæg. Og da muligheden bød sig for at kigge nærmere dyrene, slog jeg naturligvis til. Jeg er meget fascineret af, at man kan købe modeller med urinledning. Det er sgudda smart.

Men jeg er simpelthen for snævertsynet til at forstå, hvorfor der sælges en model, som er erigeret og har urin-rende. For hvordan fanden fungerer det? Kan man overhovedet lade vandet med stiv pik? Tænk at jeg ikke ved det.

Jeg føler mig irriterende normativ og uåbensindet, når jeg ikke kan regne det ud selv. Æv!

Og hvis der er nogle FTM'er blandt læserne, så bland jer (I kan gøre det anonymt) - jeg vil så gerne vide meget, meget mere om jer!
4 kommentarer:

 1. Det er vist nok på grænsen til umuligt at lade vandet med stiv pik, og der kan godt tå lidt tid før man(den) kan tisse efterfølgende. Har jeg hørt!

  SvarSlet
 2. Altså. Er det ikke bare lissom med damer at blodtilførslen blokerer for urinrøret? Jeg kan da overhovedet heller ikke tisse, når jeg er (i mangel af bedre ord) tændt.

  Har dog ladet mig fortælle at mænd, hvis de virkeligt presser på, om man så må sige, kan tisse sig selv i hovedet...

  SvarSlet
 3. Konklusionen er, at mænd kun kan tisse med stiv pik, hvis de virkelig gør sig umage. Men hvorfor så lave en erigeret attrap med urinledning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtigt godt spørgsmål. Ville sateme ønske, jeg kunne svare!

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!