søndag den 1. juli 2012

Ikke kigge på brysterne...

Nå. Men kender I det, at man sidder sammen med sin kæreste og dennes søster, og søsteren så lige skal skifte trøje. Og så bare smider blusen og står i bh, mens hun snakker videre?

Jeg kigger blufærdigt ned. Bliver lidt flov og vil i hvert fald ikke klantres for at bestirre nogensomhelst.

Det sære er, at søsteren jo er ligeglad - ellers var hun vel gået ind i ved siden af for at klæde om.

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er blevet mere høflig (læs: bevidst (læs: demonstrativ)) i min kiggen-væk, efter jeg er sprunget ud. Jeg har altid været blufærdig, men det der forsøg på at holde øjenkontakt med en, der har (semi-)nøgen overkrop, er simpelthen en øvelse uden sidestykke. En kraftanstrengelse på linje med den fucking debut-yogatime, jeg snuppede i mandags (nej, jeg kan stadig ikke løfte armene over - apropos - brysthøjde, tak fordi du spørger).

Det er hæsligt at være så hyperbevidst i den situation, for mine heteroseksuelle/mindre blufærdige veninder/svigerinder skænker det garanteret ikke en tanke...

Og.

I kender godt de der kvinder, der bliver skidesure på mænd, der glor på kavalergange. Jeg er en af de mænd. Bare kvinde, selvfølgelig.


Jeg har simpelthen så svært ved at fokusere på folks øjne/ansigter/sko/hænder/hår/præsentationer/poesioplæsninger, når der er udsigt til kavalergang. Og jeg hader mig selv en lille smule for det. Jeg bliver afsindigt draget af kig til barm-hud.

Er jeg den eneste (lebbe), der lider under den udfordring?

13 kommentarer:

 1. Som svar på dit spørgsmål: NEJ!!! Hvad tror du selv? ;)

  Vil også lige benytte lejligheden til at sige at jeg har ventet på et nyt blogindlæg hele dagen.. Hvad bilder du dig overhovedet ind først at poste et nu? :-) Det skal så lige siges at jeg opdagede din blog i fredags (tror jeg det var), og defor har læst masser af indlæg siden da. I går havde jeg læst dem alle igennem. Så nu craver jeg for noget mere.. Lidt ærgerligt at du formentlig har meget andet at tage dig til..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg undskylder inderligt. Jeg holdt fødselsdag i går og har ligget relativt brak i dag. Men husk, at jeg også har skrevet for Homotropolis i dag. Måske burde jeg også poste de indlæg her på bloggen. Og del endelig mine lebbede sprogforbaskelser med alle dine lebbede venner. Please. Som i: Please. Please.

   Slet
  2. Har du overvejet at indgå et samarbejde med flere lesbiske? Man kunne jo godt gå flere sammen, så indlæggene kom ud til flere..?

   Slet
  3. Ellers så del et link til Vela-gruppen på facebook. Og evt. LEZ-gruppen?

   Slet
  4. Ah - mener du, så man var flere der skrev her? For det tror jeg, jeg er lidt for forfængelig og privat til (endnu). Kender ikke LEZ-gruppen, men skynder mig at like den! Tak for tip!

   Slet
 2. Ha, ha. Jeg kender det godt. Jeg bliver sygt distraheret og kan knapt føre en samtale hvis en kvinde skifter bluse i min nærhed. Jeg må virkelig gøre en indsats for at tænke på noget andet end hvordan damens bryster ser ud - og jeg er endda normalt ikke særligt brystfokuseret ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så vildt. Kig på øjnene. Kig på øjnene. Kig på øjnene. (Jeg er nu altid brystfikseret. Hvis det på nogen måde gælder som et forsvar)

   Slet
 3. Det skal du ikke være ked af, jeg er også voldsomt brystfikseret! Hvilket ikke altid er særlig smart, især heller ikke når kvinder smider tøjet og samtidig stiller sig med front imod en og taler videre (Ja, jeg har også prøvet det).

  SvarSlet
 4. Kender det. Men rarest selv at styre lidt, hvornår man kigger. Men nok mest generet af..."hvor skal jeg så kigge hen" udgaveen. Min kærestes bedste veninde, har et lidt andet forhold til nøgenhed end mig, hvilket jeg lige har skullet vende sig til. Det er vare svært at vaske op sammen med kærestens bedste veninde i bar overkrop. Vil ikke kigge, og virker bare så underligt at kigge væk. Hun mener at det jo blot er mig der seksualisere hende- lyder meget nudist-argument-agtigt, og hun har sikkert ret. Men altså...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha. Jeg ville slet ikke kunne klare den situation. Jeg ville sandsynligvis begynde at stamme og spilde og tabe og rødme.

   Slet
 5. Ja jeg siger til mig selv konstant når jeg ser en barm...se på øjnene, se på øjnene..jeg er også en af de mænd ;)

  SvarSlet
 6. Må sige, jeg nok også falder indenfor den kategori...dog også den der vender hovedet og kigger efter kvinder der går forbi, også selvom jeg er midt i en samtale (oftest med en mand der ikke forstår min sexualitet!!)

  SvarSlet
 7. Som heteroseksuel synes jeg faktisk også, at det er svært. Ikke sådan alm. kavalergang men lidt for meget udsyn og så går det galt - mit kommer nok mere af jalouxi ;-)

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!