tirsdag den 10. juli 2012

"Hun er ikke lebbe. Hun har bare piercinger"

Jeg har sommerferie.

Men jeg havde altså ikke lige fået den der memo om, at sommerferie - når man er fyldt 30 år og har et job - indebærer indtil videre to fulde dage spækket med praktiske opringninger, posthusbesøg og rengøring.

Fuck my life. Hvad blev der af knaldromaner i en strandkant?

Nå, men i morges (i morges = klokken 10.30. Det kan godt være, at dagene i en voksenferie går med bitterpraktiske gøremål, men dagene begynder fandenedeme ikke før klokken 10, når man har ferie. Trods alt.) var jeg nede og lufte kræet, mødte jeg en anden hundeejer. Hun var ret cool. Havde tatoveringer i ansigtet (!) og også piercinger. Men hun var ikke lebbe. Ha!

"Hun havde piercinger, men hun var ikke lebbe."

Citat slut. Hun havde heller ikke sidecut.


Men jeg fik sådan lyst til at sige til hende, at jeg var lebbe. Bare for at være en del af hendes seje autonome fuck-normerne-klub. Jeg følte mig noget så konform, da jeg stod der. Uden piercinger.

Jeg har ikke engang fået min tatovering endnu. For Lebben I Mit Liv forklarede mig - hun er den praktiske høne i vores hønsegård - at det måske ikke var så smart at tage på Roskilde Festival med et friskt sår iblandet blæk. Og hun har nok ret. Den slags glemmer jeg altid at tænke på. Jeg vil bare have alting NU. NU. Nu. Jeg er lidt en klamhedsmaskine. Går ikke så meget op i det der med hygiejne og sådan.

...Ikke at jeg i øvrigt tror at en 3x3 cm. stor blæktegning på indersiden af mit håndled ville have imponeret Frk. Tatoveringer Over Rullekravekanten.

Hun havde tallet 13 tatoveret under sit venstre øje. Jeg turde ikke spørge, hvad det betød. Men gætter på, hun har slået 13 personer ihjel.

Selvom hun virkede ret så rolig og ikke-voldelig. Efter at min liderlige hanhundehvalp havde cirklet om hendes fine damehund i tyve minutter (mens han slikkede sig om munden og gjorde krumspring for at bestige hendes fine popo), sagde hun, at hun hellere måtte bevæge sig hjemad, fordi hun skulle planlægge sit bryllup. Vildt nok at gifte sig med en, der har 13 mord på samvittigheden.

2 kommentarer:

 1. 1. Hvordan kan du vide at hun ikke var lebbe?

  2. Jeg tror at 13tatoveringen skyldes at hun fik 13 i religion i gymnasiet.

  SvarSlet
  Svar
  1. ad.: 2: Ha!

   ad.: 1: Jeg tror, hun var heteroseksuel, fordi hun skulle giftes med en mand. Det er selvfølgelig en meget lidt queer antagelse af mig - der kunne jo være tale om en mand m/k.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!