mandag den 2. juli 2012

(Endnu) mere om bryster

Forleden skrev jeg om den uomgåeligt dragende effekt, bryster har på mig. Jeg prøver virkelig at lade være med at kigge, når der er kavalergang i nærheden, men det er så svært.

Nå. Men i forbindelse med indlægget, lavede jeg lige en helt hurtig billedsøgning. Totalt og udelukkende af research-hensyn. 100 pct.

"cleavage" skrev jeg i Google-søgefeltet.

Frem kom tusinder af billeder af smukke og mindre smukke kvinder og kavalergange. Inklusiv tonsvis af de her motivational posters (som ingen daglige internetbrugere vist kan have undgået at stifte bekendtskab med).

Min yndlings var denne her - fordi teksten beskriver rørende præcist, hvordan min egen hjerne fungerer, når der er udsigt til bryster.

Så kan man synes, hvad man vil om kvinden. Eller om kavalergangen. Det er egentlig underordnet.

Nå.

Men det jeg ville frem til, var jo bare, at det faktisk overhovedet ikke var alle kavalergange i søgningen, jeg fandt lige tiltrækkende.

Jeg er simpelthen bare ikke, må jeg erkende, til silikone og saltvand. Overhovedet. Der er få ting, jeg finder mere utiltrækkende, end bryster der giver tyngdekraften en skråt-op-finger. De skræmmer mig faktisk en lille smule.

Jeg har to silikonehistorier. Ingen af dem er selv-oplevede.

Jeg har faktisk aldrig - ikke engang på et dametoilet en våd aften på Buddy Holly, hvor jeg forestiller mig, den slags udspiller sig, hver gang nogen vender ryggen til - rørt endsige i den virkelige verden nærstuderet et par silikonebryster. Desværre. Så min holdning er udelukkende baseret på hear-say og www-billedmateriale. Og fordomme. Masser af fordomme. Altid.

Nå. Men historie #1 handler om min ekskæreste, der havde scoret en superhot kvinde. Da de kom hjem, tog hun blusen af, og min eks udbrød "Hold da op, du har nogle flotte bryster".

Little did she know...

Da de kom ned at ligge og min ekskæreste udførte øvelser, der krævede tunge syd for navlen, åbenbarede sig nemlig to brede arrede halvbuer - en under hvert bryst. Min eks tændte helt af på det. Det var i hvert fald den historie, hun fortalte undertegnede. Men jeg må indrømme, at jeg heller ikke er sikker på, jeg ville synes om det.

Det virker så brutalt. Bryster er bare så PÆNE. Præcis som de er, vel at mærke.

Hovedpersonen i historie #2 var en heteroseksuel mandlig ven. Han så en kvinde sådan lidt on/off, og en dag havde de været på stranden sammen. Helt lækkervarm og med semisvedig hud under solen, havde han lagt en hånd på hendes mave. Den havde været helt hed, men så strejfede hans arm hendes bryst. Og modsat hud, der bliver varm i solen, opfører silikone sig. Helt iskold havde hendes bryst været. Yddddrrrrk.

Og tag ikke fejl - jeg har al respekt for brystreduktioner og dets lige. Det er bare det der silikone - med mindre dit brystparti er decideret konvekst - jeg har det svært med.3 kommentarer:

 1. Jeg må sige at jeg har erfaring med de der kunstige sataner og de er bestemt ikke lige så lækre som den ægte vare, meeen de er altså heller ikke dårlige, de er bare anderledes...jeg kan altid mærke hvis det er et par fake jeg får i hånden, men kun 1 gang har jeg oplevet de var kolde...og det var ikke fordi det var en jeg tog på, skulle bare mærke min venindes bryster efter hun fik dem rekonstrueret (brystkræft)...så vidt jeg har forstået den er det fordi der er forskel på om den der vandmandslignende tingest bliver sat lige under huden eller under brustmusklen...desuden så ja man får de der halvmåneformede ar, men de er ikke vildt store og de forsvinder hurtigt, så hende din eks har været på har enten LIGE fået lavet dem da din eks ser dem, ellers har hun godt nok fået lavet noget klamphuggeri...

  Så var der lidt viden der, fra en kvindeelskende kvinde til en anden :)
  (har det forresten på nøjagtig samme måde som dig mht. bryster)

  over and out.

  Ronja

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, jeg glemte helt i min ego-rus at tænke på rekonstruktioner. For fanden. Der er silikone jo eneste mulighed. Rekonstruktioner er ligesom reduktioner, etc. - al respekt for dem. Nu føler jeg mig som et dårligt menneske.

   Slet
 2. *Suk.* Jeg har nu haft tre dage uden din blog fordi jeg er udenlands og deres internet er mildest talt elendigt, men phy hvor er det lækkert at få lidt lebbe-opbakning igen, selvom det er online!

  Men ja. Den ægte vare er altid bedst, helt sikkert. Men jeg tror dog at mange kvinder, både hetero-, trans- og homoseksuelle der overvejer operationer for deres egen selvtillids skyld. Det er i hvert fald min teori. Det kan virkelig ødelægge ens selvtillid, hvis ikke man føler, at man har "pæne" eller "normale" bryster.

  Men vi kan selvfølgelig bebrejde medierne det hele, fordi jeg er ret sikker på, at hvis der ikke var så mange flotte bryster strøet ud over internettet og tv'et, ville vi ikke have det samme idealbillede.

  Men anyways, hilsner fra the UK!

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!