søndag den 3. juni 2012

Jessica Simpsons hund er - garanteret - lesbisk

Forleden erfarede jeg, at en enkelt besøgende havde fundet min blog efter googlesøgningen "lesbiske hunde". Det gjorde mig simpelthen så glad og satte mine egne arbitrære daglige søgninger i et herligt perspektiv. Og jeg kunne ikke lade være med selv at foretage samme søgning. Bare for liiiige at se, hvad der dukkede op.

Og sandelig om ikke fjerde hit blev leveret under følgende overskrift:

"Jessica Simpsons hund er lesbisk"

Ikke mindre end tre af mine yndslingsting i én titel: lesbianisme, hunde og min guilty pleasure Jessica Simpson. Jeg ved ikke, hvad det er med hende. For almindeligvis er jeg bestemt mest til korthårede kvinder med stærke arme og sneakers. Men Jessica (som jeg bare kalder hende) er reglens forfærdelige  brintoverilte-blonde pornoficerede undtagelse. Jeg er meget flov over det.
Men det allerbedste ved det hele kommer faktisk, når man klikker sig videre til selve artiklen (fra 2009), hvor der står, og jeg citerer direkte inklusiv kildens tegnsætning:

"Det er blevet utroligt populært, at stjerner ”Twitter” som det hedder, og her kan man altså læse de mest  utroligste ting, som f.eks. at sangerinden Jessica Simpsons hund er lesbisk."


Jeg vil fra dette øjeblik og fremad altid sætte begrebet "at Twitte" i citationstegn og lave stort begyndelsesbogstav. Som det hedder.

Her er et billede af den hund, der måske/måske ikke tilhører Jessica Simpson, og som måske/måske ikke er lebbe. Og jeg vil gerne love, at det er bloggens sidste hundebillede. Men jeg kan ikke holde det.

Min egen hun er for øvrigt om noget en lille biseksuel bulldog. Han (ja, 'han') knalder løs til højre og venstre med hunde af alle (queerpolitisk korrekt) køn. Intet kan give ham hard-on (vi kalder det 'læbestiften') som en mellemstor hanhundehvalp.


vet utroligt populært, at stjerner ”Twitter” som det hedder, og her kan man altså læse de mest  utroligste ting, som f.eks. at sangerinden Jessica Simpsons hund er

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!