søndag den 14. juni 2015

Utroskab (undskyld).

Ej okay. Den overskrift var rent klik-madding. Undskyld.

... Jeg ville bare lige sige, at jeg næsten ikke kan kigge min kæreste, Poussey, i øjnene lige for tiden.

Fordi hun ved, at jeg ved, at hun ved, at jeg ikke tænker på hende længere. Når vi ligger der med hånden begravet i hinandens lyserøde Litchfield-licenserede trusser, tænker jeg kun på Stella.

Oh my god. Stella.

Jeg googlede lige – muligvis som lebbe #1.000.000 – "Ruby Rose lesbian". Og fik svaret. Hun spiller på vores hold. Og jeg er ved at dø over, at de tatoveringer er fucking ægte. Inklusiv ninja turtle-tatoveringen. For fanden.

Jeg ved ikke, om jeg er den sidste i universet, der hører om Ruby Rose, men det gør ikke oplevelsen mindre fornøjelig. Shit, hun er lækker. Selvom jeg er helt sikkert er mere til hendes rugged fængselslook end de der modellashots med pink læber, som hun præsterede i FHM (wtf, FHM, i øvrigt?).

Undskyld, Poussey. Du vil altid have en plads i mit hjerte, ik?

... Og hvem sørger så lige for at få strikket noget fan fiction sammen, hvor Poussey og Stella ender i et supply closet sammen? Chop-chop.



2 kommentarer:

  1. Ikke nok med, at Ruby Rose er urimeligt pæn - hendes megasympatiske forlovede designer overskudsagtigt øko-tøj i samarbejde med kvinder i Nepal (ja, jeg følger dem begge på Instagram, nej, jeg skammer mig ikke)... Seriøst, jeg kaster en lille smule op i munden af misundelse på deres power couple-liv. Det er ALT FOR LÆKKERT.

    SvarSlet
  2. https://m.youtube.com/watch?v=EFjsSSDLl8w
    Hvis du ikke har set denne, så gør dig selv den tjeneste!

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!