tirsdag den 16. september 2014

Nej. Lebben vælger *ikke* sine kampe (om mandagen)

Aha. Om mandagen er jeg så typen, der ikke vælger mine kampe. Tilsyneladende.

Var forbi døgnapoteket efter verdens længste arbejdsdag i går. På vegne af LL, der lå og vred sig hjemme i dobbeltsengen. Og ikke på den gode måde.

Bad om uspecificeret lægemiddel mod ondskab.

Apotekerdame: "Er det til dig?"

Mig: "Nej, det er til min kæreste."

Apotekerdame: "Aha, så tænker jeg ikke, at der er noget graviditet inde i billedet [haha]."

Mig (demonstrativt og lidt for højt i tyst aftenapotek): "Øh. Det kunne der nu så sådan set godt have været, for min kæreste er en kvinde. Men nej. Der er ikke noget graviditet inde over."

Apotekerdame: "Har han prøvet at tage medicin mod xxx før?"

Mig (come nu on): "Ja. Det har hun."

Egentlig var der ikke noget at være flov over. Men jeg følte alligevel – da jeg bevægede mig fra skranken – lidt som typen der lige skulle råbe op om, at jeg diggede the punani ved enhver given lejlighed.

Også selvom jeg jo egentlig bare insisterede-agtigt på, at apotekerdame skulle se sin egen normative tilgang til sit fag i øjnene. Vi er ikke alle sammen kærester med mænd, iveller?4 kommentarer:

 1. Den følelse kender jeg virkeligt godt! Det er altså ikke dig/os der er for insisterende - det er heteronormen!

  SvarSlet
 2. Kender det alt for godt. Hvorfor skal man springe ud så mange gange og endda over for fremmede.

  SvarSlet
 3. Vil lige starte med at sige, hvor er det helt igennem fantastisk at DU er tilbage -DU har været savnet! :)
  ..det er utroligt som nogle mennesker bare ikke hører efter..eller rettere.. ignorere hvad der siges, fordi det jo passer lidt bedre ind i deres lille boble (der hvor alting er åååhhhh så "normalt")..
  Jeg var selv i blodbanken i går og donere min del. Hende der "ordnede" mig var vildt skøn! ..jeg har en del tatoveringer (som vi fik snakket lidt om), og hun var specielt vild med den som fortæller, at jeg er fars pige. Som hun sagde, er det bedre end hvis jeg havde en med "Claus".. og ja,det ville jeg aldrig få (hø hø -lånt af den bedste lebbeblogger).. men har et portræt.. af min (snøft snøft) x-kæreste (eller,det er ikke 100% et portræt.. men der er taget udgangspunkt i hende).. og nej, jeg har ikke fortrudt.. Jeg håber at vi finder sammen igen. Ligesom du LL gjorde :)

  SvarSlet
 4. Blev en gang spurgt af min læge om jeg var gravid, og jeg svarede at jeg var til piger - så nej. Tre gange blev hun ved med at spørge om jeg var sikker på at jeg ikke kunne være gravid. Til sidst blev jeg grov, men jeg syntes faktisk det var på sin plads - for jeg ville sgu vide hvis en penis havde været på besøg!

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!