mandag den 15. september 2014

Ej. Er vi virkelig kun tre lebbebloggere?

Nå men jeg kan se, at der under et tidligere indlæg bliver spurgt til, om jeg kender andre danske lebbeblogs?

Svaret er et – nærmest – rungende nej.

For jeg kender faktisk kun de to, der allerede nævnes i kommentarfeltet (Yup, I'm gay og De Syrlige Drops), men læser desværre ikke nogle af dem fast. De er bestemt fine men rammer bare ikke lige i plet for mig. Måske er det noget med alder - YIG er vist noget yngre end mig, og DSD lidt ældre og i hvert fald lidt mere sådan en med børn, hvilket jeg mildest talt ikke er.

Der er egentlig heller ikke rigtigt nogle andre blogs, jeg læser sådan fast-fast. På nær måske (den nu hedengangne eller hvad?) Dines the Infotainer og i lidt mindre grad også de andre, der nævnes på læselisten. Især selvfølgelig The Vintage Hausfrau, som min gode gamle Århus-bästis Julia står bag.

MEN DET ER JO IKKE LEBBEBLOGS.

Så helt alvorligt. Gør lige spørgende læser (og undertegnede lebbeblogger) en tjeneste og kast flere danske lebbeblogs i hendes (jaja, og min) retning – det er nærmest samfundstjenstligt. 

19 kommentarer:

 1. Jeg synes vi skal lave en fælles blog. Én styrer opslagene og resten sender indlæg til en mailadresse, der er koblet sammen med bloggen. Og så byder man bare ind med indlæg når man har noget på hjerte :-)


  SvarSlet
  Svar
  1. I would love that! Har prøvet at starte en et par gange, men jeg kan simpelthen ikke blive ved når jeg er alene. Det kunne være nice at være flere :)

   Slet
  2. Det der - det er SIMPELTHEN sådan en formidabel ide. Sig til, hvis jeg skal koordinere jer (hvis I ikke føler for at lægge emailadresser i tråden) - det gør jeg gerne. I har min fulde opbakning. Fantastisk forslag.

   Slet
  3. Jeg er så klar! Brand god idé! Bare fordi jeg ikke er sprunget ud endnu, betyder det ikke at jeg ikke har MASSER af lesbiske tanker og oplevelser ;)

   Slet
  4. Seriøst - smid mig en mail på mitsaakaldtlesbiskeliv@gmail.com - så samler jeg jer alle sammen sammen. Hvis I har lyst. Jeg er 100 pct. pro flere lebbeblogs!

   Slet
  5. Det er lige smidt en mail i din retning!

   Slet
  6. Pissefedt piger! Har lige skrevet til MSLL, at jeg godt kan stå for at udgive indlæggene :-) Så skal vi selvfølgelig bare have fundet et fedt blognavn. Nogle idéer?

   Slet
 2. Svar
  1. *ældre end undertegnede!

   Du slår mig bare ikke umiddelbart som typen, der har fået barn som 15-årig. Og med en søn på 19 ... ? Jeg er stadig fan!

   Slet
  2. Point taken ;-)

   Jeg har også en datter på 21, og nej, jeg fik hende ikke som 8-årig, haha.

   Men hvis alder er en sindstilstand, SÅ er jeg på banen. Tror i hvert fald, mange af mine elever i 8. klasse finder mig øjenrullende barnlig i perioder.

   I øvrigt fin opfordring til flere lebbeblogs!

   Slet
  3. Åhgud. Det kunne ellers have været kønt. De SERIØST Unge Mødre.
   Egentlig også usselt af mig kun at ville læse blogs, der i princippet er, well, magen til min. Lidt ligesom dengang jeg hørte mig selv i radioen og kom til at sige, at jeg - suk - nok aldrig ville møde en, der var lige så sjovt som mig. Til min kæreste. Jeg er mange ting. Sympatisk er vist ikke en af dem.

   Slet
  4. Jeg synes ikke, du lyder hverken ussel eller ikke-sympatisk altså ;-)

   Og det er helt fint med mig, at min blog ikke gør dig våd i trussen, haha.

   Vi repræsenterer to forskellige lebbesegmenter og rammer tilsammen bredere med vores blogindlæg, end hvis vi var ens. Mangfoldighed, you know.

   Og ovenfor i tråden kan jeg se, at der forhåbentlig er mere mangfoldighed på vej.

   Det er da fedt nok!

   Slet
 3. RegnbuebarnetVigga.dk. Både yngre OG med barn ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Men også, så vidt jeg kan læse mig frem til, mere en baby-/børnetøjsblog, ikke? Anyway: alle homobud er velkomne!

   Slet
 4. Mange tak for at sende folk min vej :) Og sikke en ære det er at "kendt" af den store lebbe blogger! Jeg føler mig høj og beæret.
  Ps tror næsten jeg har luret hvem du er.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kalder du mig tyk? (just kidding)
   Og bud på min saaaande identitet kan sendes til mitsaakaldtlesbiskeliv@gmail.com - jeg kvitterer altid med sandheden. Og som oftest bekræftende. Fordi jeg i virkeligheden er verdens værste anonyme blogger.

   Slet
 5. Der er også lebbebloggere, selvom de nok ikke kalder sig det, ovre på fælles-feministbloggen f-frekvensen. Mange indlæg om at falde udenfor køns- eller seksualitetsnormer, lesbiske hverdagsoplevelser etc. r men ofte mere eksplicit politisk eller akademisk analyserende.

  SvarSlet
  Svar
  1. F-Frekvensen er skidegod. Den kan jeg virkelig godt lide. Man skal lidt være i humør - ligesom når man går i gang med en kronik i Information. Dyb indånding og sådan. Men man går altid beriget fra deres blogposts :) Jeg må lige få smidt et link i min pensum-liste straks! Tak for input.

   Slet
 6. Jeg savner også flere lebbe-blogs i min hverdag - har derfor, takket været inspiration herfra, oprettet min egen: http://kragenskriver.blogspot.dk/

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!