lørdag den 13. september 2014

Det er okay, det er okay, jeg er lebbe!

Mødtes med Bedstebøssen til en enkelt (riiiight) fredagsøl efter arbejde i går. Og sandelig - bag baren på Oscar stod ingen ringere end Min Nye Ven.

Det er altid lidt med stramt krydsede fingre, man træder over dørtrinnet til den fine bar på Regnbuepladsen, for det kunne jo være, det lige passede med at verdens bedste nye ven var på vagtplanen.

MNV udbrød, da han så Bedstebøssen og jeg et henrykt (bilder jeg mig ind):

"Ih, hvad laver I dog her?"

Hvortil BB og undertegnede bevægede os - i stedet for bare at beskrive, hvordan vi begge arbejder lige rundt om hjørnet - ud i en længere og mææhægtig morsom bortforklaring a la:

"Ja det ved vi da så sandelig heller ikke, hvad er det her dog for et forfærdeligt sted, og hvad laver alle de hooomoseksuelle her? Fy fan."
Der sad en ældre bøsse (I guess) i baren, som semi-lyttede med på vores tirade af eder og bøsseforbandelser (måtte lige google den præcise betydning af ordet 'tirade'. Og må hermed klappe mig selv på skulderen over at have brugt det helt korrekt. Så dygtig).

Og jeg følte mig derfor nødsaget til lige at tilføje - bare så fremmed bøsse ikke troede, jeg var skingrende homofob:

"It's okay, it's okay, I'm gay too!"

Hvortil fremmed bøsse svarer - ikke vredt, mere sådan godmodigt og småironisk:

"Ja. Så tror vi på den."

HAN TROEDE IKKE, JEG VAR LEBBE. Det er et problem.

Men dog ikke et større et af slagsen, end at vi slog os ned udenfor, MNV også (han har arbejdet på Oscar i tusind år og har således en vis autonom råderet over sine pauser), og drak øl.

Da jeg en times tid senere havde givet LL et kys eller to - hun stødte til, for hun havde en aftale med en veninde samme sted - brød BB og undertegnede efter en enkelt (riiiight) fadøl op, købte smørrebrød på Halmtorvet og drog mod Vesterbro med en flaske rødvin. Jeg havde lovet at lufte hunde. Og så bagte vi cookies og så Vild med Dans og kom ikke rigtigt videre.

Jeg har i øvrigt aldrig før set Vild med Dans - højest lige zappet forbi, men aldrig set-set det. Det er vel nok et kedeligt program. Men sødt at der er bøsser med, uden at det bliver italesat som eksotisk. Kudos, TV 2.

Og for knap to timer siden - ved ottetiden - tumlede LL ind af døren med morgenmad til mig i en overraskende diskret syvhestes, der vist havde haft Nevermind som sit arnested. Så nu sover nogen, mens andre blogger (og spiser cookies).

3 kommentarer:

 1. Ikke fordi at din blog er kedelig (jeg kigger på den hver dag), men er der andre lesbiske blogs på Dansk? Eller er der kun en lesbisk der har skrivekløe her i landet?

  SvarSlet
 2. Hej,
  Jeg kender til to andre:
  http://yupimgay.blogspot.dk/
  http://desyrligedrops.blogspot.dk/

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!