mandag den 11. november 2013

Trololololoooo

Jeg har lavet et lille homo-oprør i dag. Midt på pladsen foran Vinterpaladset. Og oprør er et enormt stort ord at bruge i denne sammenhæng. Så det undskylder jeg på forhånd.

En lillebitte museagtig og halv(hel!)hemmelig aktion er nok en mere rammende beskrivelse.

I skal nok få mere at vide, men det kræver en lidt mere stabil internetforbindelse, end jeg har til rådighed i dette øjeblik, så I må lige tøjle nysgerrigheden lidt endnu.

Til gengæld er jeg sgu ret betaget af Skt. Petersborg. Jeg havde forventet mere Polen og har fået mere Budapest. Sådan hvis jeg lynsnapt skal beskrive Ruslands næststørste og megetmegetmeget smukke by.

Skt. Petersborg giver mig gevaldigt lyst til at nynne Trololo-sangen over alt, hvor jeg går og står. Hele tiden. Jeg har den konsekvent på hjernen. Så det kan jeg jo meget passende sørge for, I også får. Bemærk hvordan han nærmest ikke bevæger munden.

Det er for sindssygt.
Min dejlige ven M. og jeg var i sommerhus for halvandet års tid siden, hvor vi tilberedte en hel middag til titimersversionen af Trololo. Den udgave vil jeg skåne jer for, men man får altså reeet godt hoftevug i kartoffelskrælningen af den.

Bare en form for køkkentip.2 kommentarer:

 1. Så du det her?!
  http://www.cosmopolitan.com/_mobile/celebrity/news/russian-balls?src=spr_TWITTER&spr_id=1440_30272652

  SvarSlet
  Svar
  1. JA! Jeg så det på facen i går, hvor en kommentator meget relevant stillede spørgsmålet: Men er pladsen ikke belagt med brosten? Kan man sømme noget fast til brosten?
   Dog: VIIILD demonstration alligevel. Desværre ikke i 'min' by, dog...

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!