tirsdag den 12. november 2013

Ret så meget om tis og klodsethed. Velbekomme.

Jeg har observeret et interessant fænomen. Et interessant russisk fænomen, er måske på sin plads at tilføje.

På pigetoilettet på den halvoffentlige institution, jeg slår mine østeuropæiske folder denne uge, er der på toiletsæderne:

1. Tis. Ret så meget tis.
2. Spor efter fodtøj.

Jeg har set det på flere toiletter og flere dage i træk. De er heller ikke topgavmilde med toa-papiret.

Først undrede jeg mig. For hvorfor dælen står de russiske ladies dog på sædet? Men så lagde jeg to og to sammen.

Fodsporene handler selvfølgelig om, at ingen (Dan Savage påbyder mig at rette til "de færreste") gider lægge numse til så store mængder fremmed tis. Så derfor stiller man sig op på toiletbrættet for at undgå våde balder. Og der tisser man så fra i en temmelig usikker skovskiderposition.

... Og er således med til at holde cyklussen i gang:

Tis fører til fodspor fører til tis fører til fodspor fører til tis ...

Selv vovede jeg dog ikke hverken liv eller en fod i toiletkummen ved at bevæge mig op på brættet i den gymnastiske øvelse, som helt sikkert i mit tilfælde ville være endt galt. Jeg trænede derimod lårbasserne i en god skræver.

Har jeg - lidt apropos - nogensinde vist jer, hvordan mit køkken (der stadig var in the making på daværende tidspunkt) så ud efter et uskyldigt forsøg på at lave en kop kaffe i tragt i foråret?

Sådan her:


Der var seriøst kaffegrums i to meters højde. Hvilket nærmest må betragtes som en rekordbedrift, eftersom jeg selv måler ret præcis 175 cm.

Hvordan kaffen havnede nogensteder er mig stadig en gåde. Jeg tror, jeg panikkede, da jeg kunne mærke, jeg måske var ved at tabe kedlen. Og så kastede jeg bare alt, hvad jeg havde i nærheden højt op i luften.

Med andre ord: Jeg er inkarneret klodsethed og skal derfor ikke op at stå på hverken russiske eller danske toiletbrætter. Og således medvirker jeg måske i disse dage fra let skrævende squatstilling til at bryde den onde urincirkel.

Hvem ved?

Jeg efterlod i hvert fald ikke yderligere tis på toiletterne. Toiletter, i øvrigt, hvis lige jeg nærmest ikke har set siden mine besøg i Cairo - nå ja, og den billige HH Ferries-rute mellem Helsingør-Helsingborg. Der voksede seriøst tismug på gulvet på færgetoilettet. I kid you not.

10 kommentarer:

 1. Vi tænker det alle sammen så nu gør jeg dig lige opmærksom på det, MSLL. Ude fra forsiden ligner den lille billedcollage altså en røv bagfra med lort ud over det hele. I hvert tilfælde i mobilformat. Det passede også fint med tisoverskriften så jeg blev oprigtigt overrasket over at det bare var kaffe... og ret lettet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan for min GUD ikke se røven. Desværre. Til gengæld er jeg vild med tanken om, at nogen(!) konkluderede, at jeg da nok lige havde smidt et billede af en lorteindsmurt numse på bloggen.

   Slet
 2. Jeg troede at det var tis som var blevet tørt, med skidt fra skoene... eller måske havde nogen haft splattermave :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh. Hvor er det et ulækkert billede, du der maler for mit indre blik. Shiiiit.

   Slet
 3. kære lebbeliv, du figurerede i min drøm i nat: du havde åbnet en slags børnepasning via bloggen, og jeg havde derfor parkeret min nevø, som jeg egentlig selv havde ansvaret for, hos dig, og du havde så udliciteret ham yderligere til en barnepige, du havde ansat. Samtidig var der 12 pædagoger ude at lede efter ham og jeg turde ikke sige, at jeg fik ham passet på en anonym, lesbisk blog (det var ligesom en virtuel form for pasning, passet i cyberspace). Ja, det vil jeg bare lige fortælle, selvom det ikke har noget med hverken Rusland eller kaffegrums at gøre...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget smigret. Det kunne nu godt have været en sexdrøm. Det skuffer mig lidt. Faktisk.
   Kan du lige gøre noget ved det? Så skal jeg nok sørge for pasning af virtuelle kids så længe.

   Slet
 4. Hmmmm ... Hvor bliver du mon af? Not a good sign, når der sådan er radio silence fra dig i længere tid ad gangen.

  Håber, alt er vel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Russerne har beholdt hende :(
   Måske hendes lille oprør var lidt for stort :)

   Slet
  2. Jeg er her! Og glad og tilfreds. Og I er søde. Bekymringslebber for the win. <3

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!