tirsdag den 19. november 2013

Alle ville ae.

På Naturhistorisk Museum i Århus - hvor de udstoppede løver var nede i kælderen - var der ud for flere af de store glasmontrer sådan nogle små pude-piedestaler, monteret med ægte pels fra nogle af de udstillede dyr.

Fx kunne man mærke, hvor spidse pindsvinepigge egentlig er. Eller føle på en bjørnepels eller huden fra en elefant.

På den pude, hvor det lille skilt fortalte, at man kun mærke ægte muldvarpeskind, var luven slidt helt ned. Der var nærmest kun stift, tørt ruskind tilbage. Og en lille smule grålige hår helt ude langs kanten.

Så blød er muldvarpens pels. Alle ville ae.

17 kommentarer:

 1. Er det dig, lebbe? Hvad skete der i Rusland? Er muldvarpeskind en metafor?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, ja jeg tænker lidt det samme. Tror russerne har fundet bloggen og prøver at fortælle os noget. Hvad det er har jeg dog endnu ikke regnet ud :D

   Slet
  2. Der er i hvert fald sket et eller andet.. :(
   MSLL vi savner dig!

   Slet
  3. Det er hårdt at være afhængig, og der findes ikke engang et MSLL - plaster, man kan snupper på overarmen for at trangen til saftig lesbisk info bliver tilfredsstillet. Håber alt er vel, yndlingslebbe???

   Slet
  4. Vi kan da bare lave vores egne små blogindlæg i kommentarboksene ;-)
   Det er vel en form for plaster.. :-)

   Slet
  5. Lad os gøre det! Så kan vi skrive små lesbiske ting, vi har oplevet i løbet af dagen, eller tanker, som skal deles med vores medlæsere. Vi kan starte med min:
   1) Jeg overvejer kraftigt at fortæller min homofobiske ven (ja utroligt nok er vi venner) at jeg hælder til mit eget køn, bare for at se, hvordan han reagerer. Så kan det være han indser, at vi er ganske normale mennesker :-)

   Slet
  6. Åh! Please do it - jeg vil gerne have en lille metablog på bloggen. Og høre mere om jeres liv. Og god begyndelse med at oute sig for homofobvennen. Måske han ændrer holdning?

   Slet
  7. Jeg synes også at du skal sige det. Men måske i små bidder? Jeg er sikker på at så snart han kobler homoseksualitet sammen med sin veninde, så får han en større forståelse for 'os' :-)
   Skud i tågen: Kan det være at han selv er lidt usikker på sin seksualitet?

   Jeg har i øvrigt været til min første lebbefødselsdag. Altså tilbragt en hel dag med 10 lebber. Crazy! Og hamrende akavet fordi vi var en stor blanding af flirts, ekskærester og veninder. Det er garanteret ikke sidste gang jeg er til sådan en fødselsdag, så jeg må vist hellere vænne mig til situationen :-)

   Slet
 2. Jeg kan fortælle, at jeg dagligt oplever, hvordan institut-cafeen på mit uni er et lesbisk slaraffenland. Overalt er der lækre lebber - langhårede, korthårede, mørke, lyse, høje, lave, uanset hvad man er til, kan man finde det dér. Åh hotte uni-lebber! Jeg ved ikke hvordan jeg ville komme igennem denne kolde og mørke tid uden det sted! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er spændende. Må man også ae på dem?

   Slet
  2. Remains to be seen ;)

   Slet
  3. Please sig hvor det er!

   Kantinen på mit arbejde var også ledet af en lebbe. Åh, det var nogle gange min redning at få lidt lebbe-vibe midt i alle de velklædte finansfolk.

   Slet
 3. Så kan jeg jo fortælle (selvom du er tilbage, hvilket er dejligt!) at min gode ven, som jeg af umiskendelige årsager slæbte med på Vela i weekenden, mente at det er en såkaldt "lesbisk ting" at jeg fandt det ok at 30-årige lækre lebber (subjektiv vurdering) lagde an på 19-årige mig, fordi jeg jo bare kan afvise dem.

  Hans holdning var at jeg kun fandt det ok fordi den lesbiske verden var så lille... Han kommer nu ikke længere med på Vela!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår vist slet ikke hans argument? Hvorfor skulle det være hverken mere eller mindre ok fordi 'det er en lille verden'? ... Ikke at jeg umiddelbart kan se noget problem i en ikke-alders-homogen flirt anyway. Jeg har da også flirtet med mangt en ung-lebbe på Vela gennem årene.

   Slet
  2. Jeg har altid fundet det lidt spøjst og ubehageligt, når det var 30-årige mænd, men det giver nok meget god mening på alle planer... :-) Samtidig er kvinder på 30 generelt langt mindre sleske og langt bedre til at flirte, end mænd på 30!

   Men men men, jeg kan se at jeg har formuleret mig lidt kludret med hensyn til argumentet...

   Jeg mener det er ok at jeg flirter med dem, fordi jeg kan afvise dem, hvis ikke jeg skulle have lyst.
   Han mener at det er en "lesbisk ting", fordi 'det er en lille verden' og mit udvalg derfor ikke er så stort, altså at jeg flirter med folk på 30 i en brandert, fordi jeg ikke har andet valg... (han skulle, når nu jeg tænker over det, bare vide hvilken fælles, tilsyneladende heteroveninde, jeg er i gang med at date!)

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!