fredag den 29. november 2013

Lesbisk gys på ... gysermåden. Ja.

Fordi det er fredag, og fordi jeg har fri og lige er vågnet i Wien, får I en video, der faktisk fik mig til at tude. Af grin, forståes.

Alle lebber med respekt for sig selv har sikkert allerede set den - den er jo fra Ellen-talkshowet, for fanden - men for en sikkerheds skyld.Jeg kan så i øvrigt fortælle, at jeg med 100 pct. sandsynlighed selv var begyndt at tude af angst og ulykke, hvis jeg blev slæbt igennem et haunted house. Jeg kan kun se en gyser, hvis jeg sidder bag ved et andet menneske.

Jeg gad ellers vildt godt være sådan en gysertype. Det er lidt sejt, synes jeg. Men allerede, når der bliver trykket play, eller døren slår op til spøgelsestoget, bliver mine ben helt spaghetti'ede og hjertet lægger sig til rette nede i mavesyresovsen.

LL er rimelig cool, når det kommer til uhyggelige film. Og jeg kan mærke, hun af og til bliver lidt frustreret over, at vi sætter Paranormal Activities i gang men så må afbryde allerede under introteksterne, fordi jeg i virkeligheden ikke tør.

Men! Det er hun 100 pct. selv uden om.

For hun begik engang den katastrofale fejl, at hun - tidligt i vores forhold - forskrækkede mig, mens vi så uhyggelige ting på tv. Og det var sikkert sjovt, lige indtil jeg begyndte at tude. Jeg sagde jo, jeg er dårlig til den slags. Hun undskyldte og holdt om og alt det der. Og morede sig nok et eller andet sted i sit stille sind over min totale overreaktion.

Problemet er, at hun efterfølgende lokkede mig til at se endnu en gyser mod tro-og-love-erklæringer om aldrig igen at så meget som sige bøh. "Du GØR det ikke!" og "nejnejnej det lover jeg baby".

I kan selv gætte, hvad hun ikke kunne dy sig for at gøre en halv time inde i filmen. Og det lille bitte bøh blev enden på min og LLs gyser-kiggeri.

3 kommentarer:

 1. Fuck. Det. Er. Sjovt. Min pigekærlighed går til to piger i denne verden: Dig og så Ellen. Hurra for jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, total ufortjent sammenstilling. Men jeg er beæret. Tak. Og derudover er jeg i øvrigt lige præcis samme blandning af angst og flovheds-fornøjet over egen spøgelsestogsangst som fyren i videoen. Jeg ELSKER, at han #1: Skælder zombierne ud og #2 er helt casual+cool, så snart han træder ud på den anden side. Hvis blot jeg havde overskuddet til at skælde ud imens...

   Slet
  2. Jeg deler så absolut din angst. Har haft månedsvis af mareridt efter: Jurassic Park, The Grudge, Harry Potter og mange flere.... Det er det fedeste klip længe set - fordi hans rolle som beskytte er fuldstændig pillet af ham (men der træder normer vidst os ind i billedet - herligt at det er manden, der er mest bange) Hihi

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!