mandag den 4. november 2013

Helt vildt åben (for oprørske forslag)

Nå. Men jeg har skrevet en mail i dag. Og sendt den til LGBT. Og. Hvis I har bud, byder jeg også dem meget velkomne!



8 kommentarer:

  1. Jeg var i Uganda i sommers, og som du nok ved er det heller ikke det mest frie sted at være en del af LGBT. Min veninde har brugt en del af sit kandidatstudie på at skrive om en paraplyorganisation i Uganda, og vi var så heldige at komme ud og deltage i et event holdt af en organisationerne der specifikt arbejder med seksuelt overførte sygdomme og at udbrede viden om dette til LGBT. En af medarbejderne sagde noget som jeg bed mærke i undervejs. Han udtrykte at han gerne ville have at de positive historier kom ud. At de positive historier om hvordan man kan være et menneske der er homoseksuel i Uganda, og for så vidt i hele verden, kunne få lidt mere opmærksomhed.
    I Uganda bliver både bøsser og lesbiske smidt i fængsel, bliver udsat for corrective rapes og mange andre forfærdeligheder. Og det er ekstremt vigtigt at der er opmærksom på de forhold. Men jeg tænker at det også er vigtigt at fortælle de positive historier. Historien om hvor fedt det var at være sammen med de her mennesker. Det endte med at vi tog på en natklub, højest sandsynlig den eneste i hele Uganda, og i virkeligheden en restaurant der åbnede op for LGBT om søndagen, og det var sindssygt sjovt.
    En af de sjoveste oplevelser længe, og jeg håber jeg en dag kommer tilbage dertil.
    Jeg er klar over at man jo egentlig ikke kan sammenligne Uganda og Rusland, og jeg synes de historier der er virker rigtig skræmmende.
    Men det kunne være fedt hvis du kunne komme tilbage med en positiv historie om LGBT i Rusland:)

    SvarSlet
  2. Du har helt, helt ret. Jeg ville SÅ gerne vende tilbage med gode bøsserusseranekdoter. Problemet er, at behandlingen af homoer derovre er så brutal, at de er svære at finde - helt umiddelbart - online.
    Og jeg ved ikke en skid om Rusland. Jeg ved bare, at flere bøsser er blevet udsat for sindssyge overfald, efter at de har skrevet sammen med, hvad der tilsyneladende var andre bøsser på datingsider online. Kun for at dukke op til en kaffeaftale og blive mødt af et homofobisk tæskehold. Megacharmerende.
    Men hvad gør jeg?
    Jeg er jo af sted alene, så den der med at tage på natklub virker lidt risky.

    SvarSlet
  3. Måske du få kontakt til nogle af disse kvinder: http://www.muffmagazine.com/2013/09/from-russia-with-love/ ?
    En af dem arbejder for en lgbt-organisation i St. Petersburg.

    Eller du kan tage ud og lede efter Nadia som nu er forsvundet i fængselssystemet.. start evt. med at skrive under her: https://secure.avaaz.org/en/petition/Nadezhda_Tolokonnikova_is_missing_her_location_must_be_identified_and_prison_conditions_improved_for_inmates/?sAMdacb

    SvarSlet
  4. http://www.muffmagazine.com/2013/09/from-russia-with-love/

    SvarSlet
  5. nå ved ikke hvorfor links ikke bliver til links..

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh! Wow. Hvor er de seje og søde. Meget rørende! Og uhyggeligt, at de bare helt nøgternt siger, at der ikke eksisterer rettigheder for homoer i Rusland. Vildt nok.

      Slet
    2. Ja, det er nemlig nogle vildt fine portrætter. Både fotos og tekster. Simpel og rørende blanding af individuelle kærlighedshistorier og social / politisk virkelighed.

      Slet
  6. Og nu blev jeg selv nysgerrig og faldt over denne her ret nye queer girl city guide til st. pertersburg, hvis det da er der du skal til:

    http://www.autostraddle.com/queer-girl-city-guide-st-petersburg-167551/

    God tur!

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!