torsdag den 31. oktober 2013

Hej Rusland!

Shiiit. Jeg skal sgu til Rusland. Om godt en uge. I knap en uge. Var forbi ambassaden til en lille legemliggørelse af begrebet Kafka'sk for at få et business-visum i mandags klokken to sekunder i storm.

Livslebben var med mig på visumkontoret, og det var først, da den russiske ansøgningsdame kaldte mig ind, at det gik op for mig, at jeg sad og holdt min kvinde i hånden. Slap den med et sæt.

Hvor hårdt slår de ned på den slags? Er jeg paranoid? Hva?

Nå.

Men min ansøgning blev ikke godkendt, blandt andet fordi min invitation (man må kun komme ind i deres land, hvis man har en officiel invi) var på engelsk og ikke på russisk.

Ja.

En anden årsag til, at jeg fik stemplet "Visa denied", var, fordi det foto, de kræver, at man indleverer (og som i mit tilfælde præcist tilsvarer det, der er i mit pas, I ved - det der identifikationsdokument, som alle andre instanser anerkender som 100 pct. fuldgyldigt) havde mere end seks måneder på bagen.

Jeg fik i protest mod bureaukratiet taget et nyt foto i går - akkurat magen til det gamle, samme stramme sideskilning og store tørklæde og tomme spionblik (you have learned my secret and now I must kiiiiill you) - og sørgede for at medbringe datostemplet, så jeg kunne bevise, at der var tale om et splinternyt billede.

Mit eget lille oprør, der blev godkendt, selvom jeg havde seriøst ondt i maven. Og pludselig er ganske glad for, at nærværende blog ikke lige kan kædes sammen med hverken mit navn eller mit pasnummer.

Så nu skal jeg til Rusland. Sgu.

2 kommentarer:

  1. Vil du ikke nok klistre en lille bitte regnbue op et eller andet sted? Eller i det mindste skrive "free pussy riot" på et offentligt toilet? Og tage et billede af det til bloggen. Det BØR du faktisk!

    SvarSlet
  2. Aha! Det var altså præcis hertil, principperne rakte ;-) Men det ER sikkert også et pissefedt hotel altså, haha.

    God tur herfra. Glæder mig til at høre om den.

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!