fredag den 13. september 2013

Med veninden under bruseren - I ved godt hvad jeg mener. Måske.

Nå. Men jeg startede så dagen med en spinningtime klokken syv.

Pause. Pause. Pause.

For første gang i to år.

Pause (der fx kan udnyttes til at indsætte passende mængder applaus).

Nu sidder jeg i høje hæle (for første gang i i hvert fald to måneder) på mit kontor og sveder al min nøje påførte ansigstcreme lige ned i culturaen. Egentlig er det skyr. Men pludselig virkede det svært prætentiøst at spise skyr oven på en spinningtime. Så jeg løj. Men det er altså skyr. Endda økologisk.

Fuck dig, Lebbe (altså mig).

Nå. Reelt set begynder arbejdsdagen først om tretten minutter, så et blogindlæg er vel egentlig på sin plads - især fordi jeg har været totalt fraværende de seneste to dage på grund af venindebesøg helt fra Århus. Veninde-med-baby-besøg. Nårrh.

Nå. Men spinning gik glimrende, skodform til trods.

Og til spinningtimer er alle kvinder lebber. Lidt som med katte i mørket. Seriøst. Mennesker med bryster ser aldrig heteroseksuelle ud i cykeltøj.

Fint med mig.

Efter timen skulle jeg i bad, men jeg var faktisk kun kommet op og af sted (jeg stod op, da vækkeuret ringede kvart over seks! Åh nej. Nu løj jeg igen. Jeg snoozede én gang. Men hallo! Fireogtyve minutter over nul-sex er vel også en slags bedrift), fordi jeg havde aftalt med min veninde S., at nu - NU - gjorde vi det sgu. Kom af sted sammen.

... Så jeg endte med at bade på mit arbejde.

Fordi jeg pludselig synes, det var frygteligt akavet at skulle stå under bruser med god gammel veninde, der endda kender mig helt tilbage fra mine heteroseksuelle dage. Gad vide hvor nylesbisk mine gamle venner egentlig anskuer mig, her syv-otte år inde i mit homoforetagende?

Well. Det var ikke så meget for mig, jeg tænkte det ville blive akavet, egentlig. Bevares, jeg er ret blufærdig et eller andet sted derinde bag ved al sprøjeorgasmesnakken, men det var faktisk mere fordi, jeg ville være ked af, hvis S. troede, at jeg stod og seksuella-vurderede (det er et ord) hende. For det gør jeg altså ikke, når jeg står under bruseren

... Ikke med mine veninder i hvert fald. Seriøst. Og nu lyver jeg ikke. Jeg har en meget klar mental barriere, der adskiller veninder og potentielle elskere.

Måske handler afgrænsningen også meget om, at jeg foretrækker mine damer bredskuldrede, korthårede og i sneakers, og selvom S. nyligt har tillagt sig en - i øvrigt meget klædelig (hvis du læser med, S.!) - kort page, så kvalificerer hun altså ikke.

Nå + i øvrigt:

Da jeg åbnede døren til badet, efter jeg var kommet i tøjet og var ved at frisere mig, møder nyansat praktikant selvfølgelig ind i samme sekund. Og nu er jeg sikker på, hun tror, jeg bor her helt hemmeligt. Jeg havde lyst til at løbe efter hende og råbe, at jeg altså bare havde været til spinning.

Men var det ikke netop det, man ville bruge som undskyldning, hvis man boede på sit kontor?

8 kommentarer:

 1. Lidt lesbisk er man vel altid!
  Nej, spøg til side, det med den mentale barriere kender jeg også til.

  SvarSlet
 2. Sjovt nok prøver jeg også altid at kigge ekstra meget VÆK, når jeg er mere eller mindre afklædt sammen med veninder (det lyder lummert uden at være det), for de skal da absolut ikke tro, at jeg er det mindste interesseret. For det er jeg jo virkelig ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. PRÆCIS. De skulle jo nødigt tro, at man troede, at de troede, at man...

   Og seriøst. Jeg er virkelig ikke seksuelt interesseret i mine veninder. Selvom de er flotte og alt det der. Der træder alligevel en eller anden afart af respekt ind og agerer skyklapper.

   Slet
 3. Prøv at forestille dig idræt i gymnasiet med piger/kvinder fra tre klasser (heraf to sproglige = ufattelig mange hunkøn), til bad i samme omklædningsrum. Vi taler kø til bruserne (nøgen kø) udelukkende bestående af veninder og bekendte. En af mine største traumer som eneste out homo (dengang) på min gymnasieårgang

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk en ret vild tanke. Jeg snakkede om det med LL og et par venner i weekenden. Jeg har jo selv grundet sent udspring været lykkeligt forskånet for 1. pubertær hypergenerthed kombineret for spirrende interesse for nøgne damer, 2. fællesomklædning med klassekammerater...kombineret med samme interesse.

   Det er en heeelt anden virkelighed jo!

   Slet
 4. Hahaha! Jeg arbejder i en svømmehal! (Indsæt slesk smiley). Prøv lige at forestille dig en fest når jeg spuler i vådrummet. Hvis du tænker rigtig sleskt, så har denne sætning fandme en god dobbeltbetydning!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhada. Du behøver slet ikke at forklare - jeg var heeeelt med på dobbeltbetydningen. Og tak for den. Du har for øvrigt fået mail!

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!