fredag den 23. august 2013

Absindigt.

"Det er fredag, og det eneste, jeg har lyst til, er at drikke mig aldeles sanseløst beruset i den sidste sol sammen med dig."

Skrev jeg til LL. 

Og som sagt, så gjort. 


Vi ses til Priden med poser under øjnene i morgen. 3 kommentarer:

 1. Kan egentlig godt lide, at du er så trofast over for din blog, at du blogger, mens du er på romantisk/alkoholisk date med den genfundne kvinde i dit liv :-D

  Vi ses ikke i morgen, hverken med eller uden poser under øjnene. Ville gerne opleve Priden, men det bliver ikke i år.

  Min idiotiske eksmand har varslet retssag om børnene, hvor han helt sikkert vil spille homokortet. Og i morgen må jeg tage første skridt i forsvaret af min seksualitet i den forbindelse.

  Fuck, hvor jeg hader, når neandertalere som eksmanden mener, det er et lifestyle choice at være lebbe, og at det er skadeligt for børn at vokse op i et lesbisk miljø.

  Og hvor latterligt at skulle sidde i en retssal og forsvare sig mod den slags absurde beskyldninger.

  Pis!

  Men vil så benytte lejligheden til at ønske, at det var mig, der sad ude i det fri og hyggede med Wonder Woman ;-) Fedt for jer!

  Best wishes herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Romantisk? Alkoholisk, bestemt. Romantisk - tsktsk.

   Jeg håber inderligt, din retssag forløber, som den skal. Og går stærkt ud fra, det er riiiimeligt grundlovsstridigt at forbyde dig samvær med dit afkom med afsæt i din seksualitet. Det er trods alt ikke Rusland det her!

   Pøj pøj med det hele.

   (og okay så, det var romantisk i fredags. Lige indtil absinten røg retur igen omkring klokken 23. Flot)

   Slet
  2. Det lyder lidt uelegant med absint i returløb, haha. Glæder mig dog over, at du lader til stadig at have puls ;-)

   Tak for gode ønsker om udfaldet af retssagen. Betragter den som min egen mikrokamp for accept af homoseksuelle og tror ikke, uslingen kommer langt med sit forehavende. Kan dog ikke lade være med at tænke worst case - sådan en kvindeting, you know (som jeg tilmed engang har oversat en bog om).

   Og bliver som side benefit bare så FNYSENDE OLM over, at så meget skal være så pissemeget mere besværligt, blot fordi man er kvinde og kan lide kvinder.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!