tirsdag den 14. maj 2013

Med Marie Key som borddame

I morgen skal jeg til noget gallamiddag. På en fucking onsdag. Og jeg har netop erfaret, at selveste Marie Key er nomineret til en af de priser, der bliver uddelt.

Hvem skal man knalde for at få adgang til bordplanen?

På den anden side: Who am I kidding? - hver eneste gang, jeg gennem mit liv har været i nærheden af et bare semikendt menneske, er jeg gået i baglås. Især hvis det var en, jeg så lidt op til.

Og det bliver ikke bedre, når jeg optræder i kombinationen:

1. Ædru (i hvert fald ved ankomsten)
2. Med højt hår og angst for læbestift på fortænderne

8 kommentarer:

 1. Nu tager du dig sammen, og mediterer på "jeg er hamrende lækker, og Marie Key taber trusserne, når hun ser mig!". Og så går du ind og er en flodbøge af selvtillid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bevares. Jeg ER hamrende lækker. Og hamrende selvbevidst. Og hamrende dårlig til at holde læbestiften på læberne.

   Slet
 2. Elle Style Awards? Hvordan gik det så?

  SvarSlet
  Svar
  1. Strålende, tak. Jeg havde meget flot hår (det flotteste, faktisk) og ingen læbestift på tænderne. Og sad blandt gode mennesker til middagen. Yeah!

   Slet
 3. Hooooldnukæftaltså, jeg er dårlig til kendisser. Tror, det er fordi jeg er uimponeret. Løb fx nærmest ind i solar plexus på Lotte Heise forleden dag og bemærkede det. Men Marie Key ... yeah! Hun er okay :-) Og så er det næsten lige gået op for mig, at hun er lesbisk og FAKTISK SYNGER OM KÆRLIGHED TIL KVINDER. Hun er for sej. Lucky you!!

  SvarSlet
  Svar
  1. "... bemærkede det" = "... bemærkede det ikke" ;-)

   Slet
 4. Er Marie Key lesbisk? Altså, sådan, har hun selv erklæret det? Jeg ved godt, at hun reagerer på 'hun' og hedder Marie og synger om kærlighed til kvinder, men det betyder jo strengt taget ikke, at man er lesbisk. Jeg troede egentligt, at hun var n eller anden anden art queer. Uanfægtet, så er hendes musik jo god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhgud. Lidt queer er vi vel alle sammen. Jeg ved ikke mere, end du gør. Men jeg kan li' hende.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!