torsdag den 23. maj 2013

Hvis Frederik var til fyre, var Carsten Lykke (stadig ikke) dronning nu

Jeg faldt lige over dette interview. Fordi vi snakkede om Ibens på kontoret. godt er mit kontor. Og Ibens er - for (idiotiske) uindviede - det der band fra halvfemserne, som sang om en blå (blå) cykel.

Carsten Lykke, forsangeren i Ibens, er nemlig slet ikke homo. Det var jeg ellers helt sikker på, han var. Nærmest alle popstjernemænd, som jeg var afstandsforelsket i, da jeg var teenager, har nemlig siden vist sig at være homoer. (Det samme gør sig så i øvrigt gældende for de kvindelige popstjerner, jeg afstands-elsker i dag.)

All the same.

Først var jeg frygteligt skuffet, men så mindede klog kollega mig om, hvor fedt det faktisk er, at Carsten Lykke har gået rundt og været ligeglad med at hele verden (come on, jeg kan ikke have været den eneste?) har troet, han var bøss', de seneste femten år.

Og det er jo faktisk rigtigt - det er sejt.4 kommentarer:

 1. Jeg elsker den sang! Genhørte den også for kort tid siden.
  Men jeg er nu RET sikker på, Carsten Lykke er til fyre. Jeg så et live interview engang, hvor han kom til at indrømme det. Bagefter spurgte han, om det kunne klippes ud. Journalistens svar var: Det kan vi ikke - det er live!

  SvarSlet
  Svar
  1. For REAL? Dét er interesting news. Men ifølge artiklen bor han jo med sin hustru/sit skæg i det fynske?

   Slet
 2. Han er ikke homo.. han har børn og en kvindelig kæreste...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info - jeg var nu også ret sikker på, det var sådan, det forholdt sig.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!