tirsdag den 21. maj 2013

Åh, Boyfriend.

Håhåhåhå.

Jeg har jo en profil henne på Boyfriend. Og der er simpelthen stof til så mange blogindlæg at hente på (i?) det skønne, skønne forum.

Problemet er bare, at jeg alt for nemt kommer til at hænge nogen ud, og det ønsker jeg faktisk ikke. Jeg kan egentlig bedst lide bare at hænge mig selv ud - alternativt andre i meeeeget generelle vendinger.

Jeg hed engang Belle du Jour på Boyfriend. Det var min allerførste profil derovre. Og måske det mest prætentiøse brugernavn i universet. Jeg var helt nyindskrevet på uni og havde sagt goddag til en fransk film eller to. For fanden da.

Nå. Men den stil, kan jeg se, der stadig er ret mange, der kører derovre. Så har jeg ikke sagt for meget.

Jeg mødte min første damekæreste (som det hedder) på Boyfriend. Jeg skrev i første omgang til hende, fordi vi hed det samme. Og det brugte vi så som udmærket udgangspunkt for tre års parforhold.

Navne-deleri er en af mange fordele ved lesbisk dating - man kan spare usandsynlige summer på navneskilte. God lesbisk fornuft.

2 kommentarer:

  1. Det er ret skægt. Jeg har mødt en af mine allerbedste veninder derinde. Vi begyndte også at skrive sammen, fordi vi hed det samme :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fantastisk! Heteroer går glip af SÅ meget - på nær hvis de hedder René. Eller...Glenn.

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!