torsdag den 7. marts 2013

Det er så moderne

Jeg var i teatret med en flok damer i går. For en gangs skyld var der tale om heterodamer, bør jeg måske tilføje. Og videre kan jeg tilføje, at da vi sad på cafe inden teater, tænkte jeg en lille smule:

"Aha. Det er sådan det er at være en del af en venindegruppe. En rigtig venindegruppe med OMG-har-han-været-sammen-med-hende og jeg-er-altså-ikke-så-meget-til-kagebagning-mere-til-at-bage-et-brød-snak."

Men i hvert fald.

Efter teater stod vi lige og snakkede. Jeg fortalte om min seneste (fænomenale, hvis jeg selv skal sige det) investering: Jeg købte nemlig en sooooodastream i weekenden. Fordi både jeg og livslebben er temmelig afhængige af vand med bobler. Og jeg hader pantflasker. Ja. Jeg hader dem faktisk så meget, at jeg lige kom til at kalde dem patflasker. På den dårlige måde.

Nå, men det stod jeg så og fortalte semifremmed kvinde om. Fordi jeg er en ørn til at konversere. Jeg finder et emne, og så TØMMER jeg det.

Hun spørger: "Men er ham din kæreste også glad for danskvand?"
Jeg svarer: "HUN, ja. Det er hun også...[blablabla-mere-interessant-info-om-danskvand-og-sodastream]"
Hun spørger: "Har han da drukket meget danskvand tidligere?" (fuck, det er et røvsygt samtaleemne, alligevel)
Jeg svarer: "Næ, HUN var faktisk sådan en, der nærmest ikke måtte få sodavand på nær til jul i sin barndom."
Hun svarer: "Nå ja. Hun. Ja. Hun. Jeg kan slet ikke vænne mig til, at folk i min omgangskreds er homoseksuelle. Det er jo ellers så moderne."

Jeg smilede, men jeg kogte indvendigt, fordi det dybest set er megaprovo at omtale min seksualitet som et trendvalg. Grr!

5 kommentarer:

 1. Jeg tror simpelt hen, du er gået hen og blevet lidt sat på dine gamle dage, siden du kunne smile pænt til damen, mens du var ved at koge over indeni ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! Du har ret - jeg ER blevet bedre til dyyyybe indåndinger. Jeg er jo også snart 32.

   Slet
 2. Kunne mærke da jeg læste det at jeg også helt kogte indeni!!! Det er på niveau med når folk siger noget ala "Nå du er til piger, det jo nok bare en fase"!!! Undskyld mig.. en fase?!
  Nu må de sgu lige spænde hjelmen og acceptere vi nogle der er født lesbiske og ikke pludselig syntes mænd er Guds gave til kvinden. Og hader på ingen måde mænd og kunne ikke leve uden alle mændene i mit liv. Men lige frem at kalde det en fase som om man ikke er særlig gammel og man bare er med på seneste trend/hobby lige nu.. forarget over folk til tider.

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!