fredag den 3. august 2012

Efterlysning: Lebbeaktivitet uden bold

I går var jeg til min meget, meget gode vens fødselsdag. Det blev sent, og det var jeg egentlig 100 pct. forberedt på, så jeg tog fri i dag og har sovet til klokken halv tre. Hvilket jeg elsker.

Jeg har spist fire ostemadder, seks riskiks med chokolade (jeg holdt op med at føle, at det var 'et sundt alternativ' efter nummer tre) og drukket en ordentlig spand kaffe. Ja. Det er mine største bedrifter i dag.

Nå ja. Jeg har også set en afsindigt dårlig film. Den hed You May NOT Kiss The Bride. Man ved, man ser tømmermændsfilm, når ordene "kiss" og "bride" begge indgår i overskriften. Jeg er lidt flov over, at jeg så den til ende.

Lebben I Mit Liv er i Jylland på familievisit. Det sidste jeg hørte var, at hun spillede kongespil i mørke. Og vandt. Jeg savner hende sgu. Tømmermænd er sjovere med selskab i sengen.

I morgen kommer mine skønne lebbeveninder K og K og hjælper med at spartle en vægs penge i Håndværkertilbudet.

Derefter går turen vist til Vela. Hvis jeg kan få K (en af to) overbevist.

K1 er meget anti-Vela. Jeg må få den præcise forklaring i morgen. Jeg fik den vist også i går aftes, forklaringen ...Men glemte den i min iver over (for første gang nogensinde) at være en vellidt dj.

Jeg spillede det, de unge vil have. Aerosmith, Abba og Beyonce.

Der er et eller andet lebbearrangement på Onkel Dannys Plads i morgen. Men det starter allerede om eftermiddagen, og det lyder til, at der er lidt for meget boldspil for my liking. Men lad os nu se.

Arrangementet er beskrevet her, hvis nogen er interesserede.

Mit liv har været ualmindeligt ligegyldigt på det seneste - jeg beklager derfor fraværet her på lebbelegepladsen. Og ligegyldigt er slet ikke så skidt endda. Bare ikke så godt stof på en blog.

Jeg skal nok vende tilbage med nyt fra Lebbefronten (krigen i morgen udkæmpes åbenbart i lige linje mellem Viktoriagade og Halmtorvet).

Vi ses i Lebbe-byen i morgen (kig efter tatoveringen).

4 kommentarer:

 1. Saa sidder jeg her i et andet land og laeser dette indlaeg. Ville oenske at jeg havde haft muligheden for at komme paa Vela den dag. Skriv endelig naeste gang du har planer om at vaere der..

  SvarSlet
  Svar
  1. I hvilket land? Jeg nåede faktisk aldrig derhen den nat. Vi (tre stk. småkvabsede - undskyld K&K - lebber) endte med skinny bitches og Youtube-videoer på altanen. Megakedeligt. Og megameget rarere end Vela.

   Slet
  2. Skinny bitches og youtube er hvad man gør det til ;) Det kan sagtens blive vildere end man lige tror. I øvrigt lyder dit job (som du har beskrevet i et nyere indlæg) cool! Ps. Er stadig i Spanien (Barcelona)..

   Slet
  3. Mit job er et, jeg er meget, meget glad for. Men jeg ville hellere være i Spanien lige nu.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!