søndag den 10. juni 2012

Savage Love - Nye lyttere kan starte her

Jeg vil meget gerne anbefale alle, der ikke allerede kender The Savage Love Podcast, at besøge sitet, hvor du kan smuglytte til verdens bedste homobrevkasse.

Dan Savage, geniet bag Savage Love
Du kan også gøre som jeg og abonnere direkte på podcastet i iTunes. (Jeg har i øvrigt også betalt de beskedne ca. seks dollar, det koster at downloade The Savage Love App, som giver adgang til hele det skrevne bagkatalog af kloge ord. De var godt givet ud. Bedre givet ud end det tilsvarende beløb, jeg betalte for at kunne slå katten Talking Tom halvt fordærvet, fx.)

Men hvad handler det om, det her Savage Love-cast?

Jo. Kort fortalt handler det om en bøsse og hans mikrofon.

Dan Savage har igennem en årrække fungeret som såkaldt agony aunt (brevkasseredaktør) i både radio og trykte medier i USA. Og for et par år eller fem tilbage har han altså desuden lanceret et podcast, hvor han aldeles fordomsfrit taler (og besvarer lytterspørgsmål) om alt fra dyresex, ble-fetichisme og bondage til lavpraktisk oralsexvejledning, frustrerede lebber, hvis kærester er blevet for tykke(!) - og en kvinde, hvis kink er lyden af fremmede mænd, der skider. Ja.


Desuden giver Dan Savage helt ærlige og kontante råd i bittesmå og hverdagskendte skærmydsler i såvel hetero- som homoseksuelle parforhold. Og - Det. Er. Så. Godt.

Han har introduceret (mig for) en række snappy forkortelser - fx:

GGG
Good, Giving & Game. GGG handler om at være 'sex positive'. Hvis din partner har en kink, har du fucking bare at være GGG og gøre dit til, at din partner føler sig elsket, værdsat og føler sine behov opfyldt.

DTMFA
Dump The Motherfucker Already. Well. Den giver sig selv, men jeg æhææælsker, når Dan Savage giver det helt korte svar på en lang svada skåret over læsten "så gjorde hun det og så gjorde hun det og hvad gør jeg nu?"

STFU
Shut The Fuck Up. Den kender de fleste måske i forvejen. Anyways. STFU er noget man be'r sin kæreste om at gøre, når hun er aldeles urimelig.

...og så har han i øvrigt giver begrebet Santorum (som i "Rick Santorum", amerikansk præsidentkandidat-ish) en helt ny betydning: I hans program refereres der nemlig konsekvent til 'den blanding af sperm og lort, der kan flyde fra endetarmsåbningen efter analsex' som - you guessed it - santorum.

Det er afsindigt god underholdning, og jeg ville ønske, det var mig, der havde knap 290 podcasts foran mig. Men i stedet må jeg pænt vente til næste uge, når der kommer endnu en ny episode.

2 kommentarer:

  1. GODT TIP! (og fremragende jingle)

    SvarSlet
    Svar
    1. ...Dadumdadumifyou'restuckinarelationshipquandaryorifyou'relookingforsexualharmonyyyyyy...

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!