fredag den 15. juni 2012

Jeg hader bare...

Jeg hader bare, når man googler "hund bums", fordi ens bulldog har fået en bums (nåårh, pubertetshund med filipenser), og Google så foreslår:

"Hund bumst Frau"

Til de, der ikke havde tysk på mellemniveau i gymnasiet, kan jeg oplyse, at det betyder "hund knepper kvinde". Det lærte vi, lige efter vi fik styr på kasserollebøjningen.

Det er nogenlunde weird på samme måde, som at én person har fundet min blog ved at google "dansk hunde sex forum". For gu' vil jeg da ej google 'hund knalder dame'.
Når man ikke lige selv tænker så meget i dyresexede baner til hverdag, kommer det bare lidt bag på en, at den slags selvfølgelig (lige som alt - ALT (og ja, også det) - andet) findes ude på syv www-have. Og i rigt mål, sikkert.

Faktum at ovenstående søgning leder trafik til Mit Såkaldt Lesbiske Liv er nok primært bare et udtryk for én ting, dog:
Verdens lækreste vaps

Nemlig at jeg skriver relativt meget om sex. Og om min hund. Men i hver deres sammenhæng. Der er ikke noget dyresex her. Selvom jeg ærligt talt - og nu bliver det kontroversielt igen - ikke kan hidse mig op over den slags. På nogen af måderne. Det hverken ophidser mig eller ophidser mig. Seriøst.

Så længe dyr eller mennesker ikke lider overlast, så kan jeg ikke ryge op under loftet over, at din foxterrier slikker din fisse. Go for it. Det gør sikkert alle parter glade, tænker jeg.

Jeg er bare ikke selv til det der dyresex.

Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

Måske, når det acne-plagede kræ får lidt bedre hud - for se lige engang, hvor friggin' hot han er.

-

4 kommentarer:

 1. Elsker det selvbekræftende element heri, at nå nu du har brugt ordet "dyresex" vil din blog dukke op i endnu flere sådanne sammenhænge.

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte faktisk det samme - og håber at hele det danske dyresexcommunity finder et fristed på Mit Såkaldt Lesbiske Liv. I er velkomne her, og jeg dømmer jer ikke. I skal bare være søde ved dyrene.

  SvarSlet
 3. sorry..men jeg dør...nærmest..af grin..kæft et.sjovt indlæg..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder mig (meget!). Husk at dele indlægget med dine såkaldt lesbiske venner. Mere vil have mere. I dette tilfælde mere trafik.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!