tirsdag den 29. maj 2012

Lesbiske hunde?

Ha! En person har fundet Mit Såkaldt Lesbiske Liv ved at foretage googlesøgningen "lesbiske hunde".

Det sætter næsten lige så mange fantastiske forestillinger i gang som vedkommende, der har fundet min lille blog gennem søgningen "tænder på maskuline kvinder" (så er vi to).

Eller hvad med søgningen: "er min kone lesbisk?", der også har bragt en enkelt læser forbi. En søgning, i øvrigt, som jeg straks spekulerer på, hvorvidt er foretaget af heteroseksuel mand eller lesbisk kvinde.


Begge dele er lidt triste på hver deres måde.

I øvrigt sidder jeg i dette øjeblik og drikker rødvin med min ekskæreste og i dag højt værdsatte veninde. Man er vel lebbe. Jeg er ikke for øvrigt ikke megauhøflig lige nu, for hun skriver på en ansøgning - jeg overspringsblogger udelukkende med den reneste samvittighed.

Her til højre er for øvrigt et billede af min hund. En vaskeægte lesbisk hund inklusiv et ikke uanseligt maskulint kønsorgan mellem bagbenene. Billedet er fra i vinter. Og han (ja, han - ikke den, se tidligere indlæg!) har en rød trøje på. Bare fordi det da ville være fjollet at have en hund uden at klæde den ud. Ikke sandt?

Åh. Nu får jeg lyst til at vise flere billeder af min hund. Men det tager hurtigt overhånd, ved jeg. Så jeg holder mig i skindet. I skindet, møhø.

DISCLAIMER: Jeg beklager til alle, der troede, nærværende indlæg handlede om homopingviner med surrogatbørn og sådan.

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig monstermeget til at der er en der kommer herind via ordet homopingvin. Sig til når det sker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg LOVER at melde tilbage. Det må ske en dag. En skønne dag...

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!