mandag den 24. maj 2010

Kommunikation og lebber

Er der for meget snak i lesbiske forhold? Jeg kan godt lide at snakke. Også at metasnakke om mit parforhold med min kæreste. Hun er ikke helt ligeså tosset med det.

Hvor meget bør man snakke om sit forhold? Er det en lebbeting? Er jeg sygt normativ lige nu?

Jeg hader egentlig at snakke om 'typisk lesbisk', netop fordi vi vel for fanden er en ligeså broget flok som resten af befolkningen. Men igen og igen tager jeg mig selv i alligevel at falde i dybe lesbiske huller (!) af 'er det kun lesbiske forhold, der er sådan her?'.

Snakker heteroer ligeså meget om tingene?

1 kommentar:

  1. Åh welcome to my life. Jeg æælsker også at snakke med min kæreste- om alt, vores forhold, andres forhold, verdenssituationen, hvilken bluse hun ser lækrest ud i, hvilken farve vores nye lysestager helst sikkert skal have, hvad vi skal have til aftensmad på søndag.. Åha, jeg kunne blive ved. jeg elsker også at høre hende snakke, det sker bare ikke lige så tit. Tit når jeg er lige ved at falde i søvn, er der mon er bevidst grund til dette?
    Gad vide om det bare er en lebbeting, at man tiltrækkes af kvinder der ikke er lige så snaksalige som en selv? Det er noget jeg undrer mig over tit. Og også snakker med hende om.

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!