fredag den 11. juli 2014

OMG! Hun er i live. Og hun ser fisser. Allesteder.

(Undertitel: Verdens mest strategisk velplacerede harpiksklat. Like, ever.)

Shit maaan. Jeg har så usandsynligt travlt for tiden. Travlt på den måde, hvor der sker så mange vigtige og uudsættelige ting i løbet af dagen, at man ikke kan sove om natten, og så kan man ikke blogge den efterfølgende aften, fordi man er for kvadret.

Nå.

Men i dag var jeg den eneste fra min afdeling, der ikke var lykkeligt ferieramt, så jeg arbejdede hjemme. Eller det vil sige, jeg arbejdede ude. Ovre i parken. Trådløse forbindelser og netværk-via-iPhone for the win.

Jeg havde naturligvis 2xHund med. Og tilbragte ca. lige så lang tid med at skrive vigtige mails som med at hive deres dumme snuder ud af buskadser (med menneskelort. MENNESKELORT. Jeg ved, det ikke var et dyr, der havde skidt inde mellem træerne, for dyr bruger - typisk - ikke toiletpapir. Har jeg hørt.)

Og på en af mine vandringer kiggede jeg ned. På en "træstub" (jeg bruger sjældent gåseøjne, men her synes jeg, de passer ind. Og helst skal I se mig for jeres indre blik gøre stooore ruuuunde øjne og air quote derudaf).

Denne her træstub. Eller hvad fanden I vil kalde den. Jeg ved godt, hvad jeg ville kalde den.


Ja. Jeg vil kalde det direkte adgang til at give moderjord en ordentlig omgang oralsex. Naturen har humor. Og supplerer med harpiks på de helt rigtige steder.

Og hvis Freud begynder at kæfte op om associationer og sådan, så kan I lige bede ham om at tie stille. Det der. Det kan der ikke være nogen tvivl om, hvad ligner. Iveller?

God weekend!

3 kommentarer:

 1. Måske en lidt "knasttør" fisse;o) Lignende billeder florerer:

  http://imgur.com/gallery/ZymN4UR

  SvarSlet
  Svar
  1. JA! Og ikke mindst: badum-tjiii! Jeg er vild med det.

   Slet
 2. haha.. jeg linkede faktisk til det forkerte billede.. Det bedste vagina natur billede jeg hidtil har set er.. (..trommeslag..)

  http://imgur.com/r/all/sfg2XK6

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!