mandag den 14. juli 2014

Lebbe i Litchfield (eller bare: Orange Is The New Black-pral)

Novra. Jeg løj - uden at vide det, dog - da jeg sagde, at jeg slet ikke fik noget for at lave den der Netflix-/Orange Is The New Black-konkurrence. I ved godt, hvilken en jeg taler om.

For få uger senere kom der en pakke. Som jeg lige så smukt kunne hente uden for lands lov og ret på fucking Fisketorvet. Som den trofaste læser ved, hvor meget jeg holder af at besøge. Hvad SKER der for, at nærmeste pakkeafhentnigssted kan skifte fra at være på Vesterbrogade til at være i Føtex på Fissen? Uden at man får besked? /rant over

Nå. Men i den pakke lå der en flot, flot hættetrøje i semitvivlsom kvalitet. Se mig lige:


Er den ikke sej?

Hvis ikke det var fordi der var et kæhæææmpestort logo på ryggen, ville jeg måske rent faktisk bruge den andre steder hen end i fitnesscentret. Jeg er vild med den subtile reference på brystet.

I pakken lå i øvrigt også to stresslegetøjsting (I ved, de der halvhårde latexdimser, man kan squeeze i sin hånd i stedet for at slå huller i væggen). Den ene formet som en skruetrækker, den anden som en ... høne.

[Spoiler! - lad være med at læse videre, hvis du er den eneste lebbe i universet, der ikke har set første sæson af OITNB til ende]

Skruetrækker-referencen fangede jeg nærmest med det samme. Altså. Da jeg fattede, at legetøjet var en skruetrækker. Det er ved gud ikke mig, der er gør-det-selv-lebben i den her husholdning. Kvinde, kend dit værktøj.

For er det ikke netop en skruetrækker, Piper smadrer jesusfreaken Pennsatucky med til sidst i første sæson?

Men hønen? Hvad fanden? En høne? Påtrykt Orange Is The New Black-logoet. Jeg forstod ingenting. Førend jeg med LL's kyndige bistand kunne sammenstykke, at der da ganske rigtigt er noget-med-en-høne i første sæson. En høne, som flyver ind i fængslets ydergård, ikke?

Jojo.

Nå. Men jeg er i hvert fald ret så glad for mit nye gråmelerede hyl (der som sidegevinst tvinger mig ud af mine ellers typisk sorte gevandter. Jaja. Jakken er leopardprikket. Men leopardprikker er også en form for sort. Jeg kan ikke forklare det. Shut up).

Jeg kan i øvrigt se, at OITNB er nomineret til en shitload af Emmy'er. Og at Laverne Cox (som Sophia) bliver den første transgender-person nogensinde, der er nomineret. Hun skal konkurrere i kategorien Bedste birolle. Så vidt jeg kan forstå med minimalt google-arbejde. Det er sgudda fedt, maaan.


6 kommentarer:

 1. Bum bum, jeg tror, du har glemt en vigtig detalje med den skruetrækker! Den kan ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha. Jeg må tage et billede af den ved lejlighed, for tro mig: Det kan den ikke. Med mindre man selvfølgelig går ud fra devisen om at alt er et sexlegetøj indtil det modsatte er bevist. Vi snakker en kort og blød og ligegyldig svampet genstand. Meget kort. Og meget blød. You know.

   Slet
  2. Jeg tror, at hun (han?) refererer til det faktum, at skruetrækkeren optræder i en scene med Big Boo, hvor den agerer sexlegetøj.

   Slet
  3. OMG, hvor er jeg dog dum. Den scene havde jeg fuldstændig glemt. Og hvordan kunne jeg dog det!? Pinligt.

   Slet
 2. hønen er en "legende" i Licthfield.
  den har faktisk et helt afsnit, hvor at efter Piper fortæller Red om hønen, går der en Crazy jagt igang, og det koster Piper og Polly aftalen med Bloomingdales fordi Piper kún snakker om den, i deres samtale.
  :) Skruetrækkeren, har altså mange punkter i Litchfield også, da det også er den som Piper kommer til at tage ud af elektronik afd ved et uheld, og får sent hende løberen i SHU første gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha - taktaktak for svaret. Bedre sent end aldrig, som man siger.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!