tirsdag den 24. juni 2014

Facebook, lebbe-brudeparret ... og katten i favnen?

Fødselsdags-/Skt. Hansfejring endte simpelthen så fantastisk i går. Med rose og Kronenbourg ... og poker! Og et improviseret Skt. Hansbål, der måske mest var en halv chili (heksen) på det ene gasblus. Vi nåede aldrig i Enghaveparken.

Jeg har i virkeligheden set uhyggeligt få af alle de fødselsdagsbål, der hvert år tændes landet over i min ære. Men lad nu det ligge.

Har I set den nye "Pride"-stickerpakke i chatten ovre på Facebook?

Jeg synes, den var ret sød. Indtil jeg så lebbebrudeparret (første billede, nederste venstre hjørne). Sådan helt tæt på.




HVAD FANDEN?

Jeg synes faktisk, de helt generelt holder sig meget elegant for fine til at køre løs på stereotypen. Men hallo. Kat? Lebber med kat? Det tangerer sgudda fordom af øverste skuffe.

Jeg får sådan en (sikkert i øvrigt lige så fordomsfuld) ide, om at det må være bøsser, der har lavet ikonerne. Det må være noget, der sidder fast inden i mig fra dengang for mange år siden, hvor jeg sad i Ørstedsparken med en håndfuld bøsser (tilfælde) og rejste mig for at tage hjem til min kæreste. Og blev mødt med spørgsmålet,

"Nå, skal du hjem og dyrke friktionssex?"

Jeg ved godt, det var for sjov. Men jeg synes ikke, det var sjovt. Jeg synes det var nedladende. Og lidt irriterende på samme måde, som når rendyrkede bøsser siger "adddddrrr" ved tanken om fisser. Og lidt lige som stereotyp-katten på brudedamerne ovenfor.

Måske er jeg bare nærtagende. Og måske er nogle af bøsserne lige så nedladende stereotypt fremstillet. Jeg kan bare ikke se det, fordi jeg ikke føler mig personligt ramt.

Åh.

8 kommentarer:

  1. Jeg synes det er sjovt, men det er nok fordi jeg er en katte-lebbe (og i øvrigt kender andre katte-lebber)... Lighten up, hunde-lebbe. Kan du ikke bare lade som om at du er en bulldog-lebbe på motorcykel (billede 2, nr 4) ;)
    Det er jo selvsagt heller ikke alle bøsser, som er sailors eller Jailhouse-agtige... Eller alle lebbebrude, som er klædt i hvidt til deres bryllup. Man kan altid finde noget at blive stødt over, er livet ikke lidt for kort? ;)
    Jeg synes du er lidt nærtagende :) (og nu håber jeg ikke at du synes at jeg er nedladende :D)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen, jeg synes jo også SELV, jeg er lidt nærtagende. Måske endda ikke bare lidt. Så det.

      Slet
  2. Hvad siger Efter Ellen (After Ellen) så til lesbiske hunde og katte?

    "Cat's are passive aggressive and kind of evil. When upset, they will do things like pee on your bed, and you have to figure out what the hell you did to piss them off. Eventually, they end up training you, and you are under their control.

    Dogs are needy when it comes to more immediate concerns, and they’ll tell you exactly what they want. But they have so many immediate needs. They want attention. Now. Now. Now. If you leave them alone, they will get sad, and they will destroy all of your shoes."

    http://www.afterellen.com/afterellencom-huddle-lesbians-best-friend/10/2011/

    Nååh det var da nogle søde stickers - de skal da op på køleskabet med det samme.


    Hilsen et Katte lebbe ;-)

    SvarSlet
  3. hvorfor er det slemt, forklar lige! Altså er det fordi, at det er en stereotyp, at lebber kan lide katte? Og det i så fald en forkert stereotyp? Er nemlig aldrig stødt på den. Men passer faktisk for gang i livet en kat lige nu. Og er begyndt at blive ret glad for den.
    Det der med friktionssex kan jeg til gengæld godt forstå, at du blev stødt over, det er fandeme nedladende.

    SvarSlet
  4. Det er da ingen kat. Det er da en bulldog. Med virkelig kuperede ører ; )

    SvarSlet
  5. Jeg er ellers en kæmpe fan af dig og din blog, og det er nok det første jeg kigger efter når jeg åbner for computeren. Men jeg blev en hel del skuffet over din nye attitude overfor lesbiske katteelskere og kattevenner, for du var da selv lidt katteglad for ikke så længe siden - ikke?

    http://mitsaakaldtlesbiskeliv.blogspot.dk/2013/05/fredagsporno-i-ved-i-kan-li-det.html

    Det er jo nok min egen fejl at placere dig på en pidestal med enhjørninger, delfiner og katte flyvende omkring din perfekt regnbueglorie. Men alligevel...

    (snøft, nu skal jeg ud og finde en ny lesbisk blogger som jeg kan stalke og blive helt pink over).

    SvarSlet
    Svar
    1. Hahaha. Jeg kan GODT lide katte. OG hunde. Og bløde søde dyr helt generelt. Til gengæld er jeg ikke så vild med store corporations stereotyper. Det er det, jeg forsøgte at anfægte ovenfor. Men det gik vist lidt skidt med det. Skyder skylden på træthed. <3

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!