fredag den 10. januar 2014

Brændt af på det groveste

Hver eneste fredag siden juli har jeg drukket bare en enkelt fyraftensøl med Livslebben, inden vi tog videre hver til vores eller sammen - eller bare fladede ud/fredagsfuldede os med hinanden.

Selv da jeg sad i Rusland, drak vi en god-weekend-sjus over Skype, og da jeg var i Wien hos Kosmopolitten, mms'ede jeg hende et billede af min whiskey sour, mens jeg halvsnalret vendte verden med veninden.

Her til eftermiddag skulle hun sædvanen tro komme forbi mig på vej fra work. Men nu er jeg blevet brændt af.

Med den klassiske, "Bliver du meget ked af det, hvis jeg ikke når det?". Som jeg lige så klassisk ikke formåede at svare elegant og overskudsagtigt på, selvom jeg måske burde, når nu det er uventede arbejdsforpligtelser, der presser programmet.

Men det blev altså et halvstramt og temmelig lebbefornærmet svar fra mor-er-skuffet-skuffen. Der selvfølgelig suppleres med surmuleri, når jeg ser hende. Så voksen er jeg, når jeg er såret.

Flot.

7 kommentarer:

 1. Me too! Jeg havde reageret på nøjagtig samme måde, og fuck (!) hvor er det irriterende, at man ikke vokser fra det!!!

  SvarSlet
 2. Aononymos.
  Så er det bare slut med jer. Du kan lisså godt pakke tasken og sætte dig foran MK's dør. Fra nu af er det bare en bitter kamp for for at ikke at se at det bare går totalt ned, fader ud.
  Eller i får børn.
  Eller kat.
  Nej, nej. ...spark til hendes cykel og køb champagne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kaldte hende en kujon og krævede, at hun hentede aftensmad i går. Hvilket hun gjorde. Problem solved. Moden konfliktløsning dér.

   Slet
  2. Anden anonym end den første anonym's bud er at MK er Marie Key? Men måske er har jeg bare for meget MK på hjernen...

   Slet
  3. HAHAHAHA. Gud JA. Det *må* da være Marie Key m/k. Tak for opklaring. Jeg har faktisk tænkt over det flere gange. Jeg fattede ikke en skid. Flot.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!