tirsdag den 26. november 2013

Dumhed med dumhedscreme, dumhedskrydderi og en gedigen omgang dumhedsglasur til at runde af med

Nå men shit, hvor jeg burde drøne fra work og til spinning lige nu. Og dobbeltshit, hvor kommer det bare overhovedet ikke til at ske.

Til gengæld er jeg hoppet på den der 5:2-kur - vel at mærke i naziversionen, hvor man faster 100 pct. et par dage om ugen, dvs. ikke noget med 500 kalorier her, sgu - så jeg føler, jeg må alt.

Det er egentlig rimeligt dumt. Altså at faste i 24 timer og så fejre det med tarteletter og chokolade. Og spinning-pjæk, selvfølgelig. Og så er det alligevel slet ikke den dumhed, det her skal handle om.

For nu skrev LL lige med et sindssygt dumt forslag.

Et hjernedødt tåbeligt forslag, som jeg alligevel tilsluttede mig. Hun kunne nemlig tidligere i dag afsløre, at Homohundens bror var sat til salg. Noget med, at ejerne ikke kunne finde tid til den længere.

Så nu tager vi ud på landet. Bare for at kigge, selvfølgelig. Og ikke andet! Jeg har sagt det til LL tyve gange nu. Kun kigge. Vi skal ikke have dobbelt-op på hundeleg.

Men det skader jo ikke at kigge ... som jeg også erindrer, at jeg sagde, da vi for to år siden hånd i hånd drønede til Dragør og ... kiggede ... på Homohunden. Og to dage senere havde bestilt den store hvalpepakke. Hashtag-jeg-nægter-pure-at-lære-af-mine-erfaringer.

Og i samme nu sender en ven mig følgende foto. Og jeg ved ikke, om jeg skal tage det som et tegn. Og i slige fald - et tegn på hvad? Billedet er i øvrigt hentet på Imgur - jeg kender ikke de involverede hunde.Men nu er spinning erstattet af en tur på landet. Og måske skulle jeg lige spise en kanelsnegl for at samle tankerne. Nu har jeg trods alt fastet siden i går aftes.

Og jeg ved, at nærværende indlæg afføder adskillige bekymrede opringninger, fordi mange mennesker, jeg har tæt på mig, nærer store følelser vedrørende - og har klare holdninger til - min hundebesættelse. Mennesker, vel at mærke, som jeg skal huske at lyttet til. Engang imellem.

Bare kigge.


16 kommentarer:

 1. Gør det! Én hund eller to hunde - what's the difference?
  Køb køb køb

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh gud - der er kæmpeforskel. Én hund kan være i cykelkurven - to hunde kan, well, ikke være i cykelkurven. En hund, der vel at mærke er verdens bedste, er nem at afsætte, når man vil på kærlighedsferie med LL. To hunde er - forestiller jeg mig - liiiidt sværere at sælge dér?

   Slet
  2. Jeg er 100 % sikker på at der altid er mindst to personer, der gerne vil passe HH når I er på ferie. Med den nye hund kan de to personer få lov til at passe en hver :-)
   Mht. cykelkurven så er løsningen en kurv bagpå også :-)


   Slet
 2. Husk lige! Dobbelt arbejde! Kun en gåtur med 2 hunde i stedet for en! Dobbelt glæde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er jo så enig: der er masser af fordele (de kan fx holde hinanden ved selskab), men det er logistisk et dobbelt så stort mareridt - igen: cykelkurven. Der er plads til én hund. Ikke to.

   Slet
 3. Jeg er mega hunde-skruk (og har prøvet at kompensere med katte, fisk, høns, børn you name it...) - gør det!!!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må gerne låne homohunden. Han er pissesød.

   Slet
  2. Tak : )
   Men jo lissom katte, høns, fisk, børn. Måske lidt voldsomt for lille hund ; )

   Slet
 4. Håhåhåh for et virkelig godt grin :D

  SvarSlet
 5. Svar
  1. ... På at være vores lille hund #2!? Du er SÅ velkommen. Og du må GERNE være i sofaen.

   Slet
  2. Haha...på at blive hunde mor!

   Slet
 6. http://stuffonscoutshead.com/
  Bare et forslag til leg hvis i får nr. 2 :-D

  SvarSlet
 7. Åh, jeg kan slet ikke abstrahere fra den kønsorgan…….

  SvarSlet
  Svar
  1. .. Og det er så her jeg ville ønske at jeg kunne slette min kommentar. Eller i det mindste rette den for stavefejl! Doh..

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!