søndag den 8. september 2013

Lille Lebbelyd #2

Nå. Så gør jeg det igen - det, jeg er bedst til: Snakker med mig selv om ingenting, mens ingen hører efter.

Så flot.

Jeg tror, det bliver bedre, desto længere man lytter ... jeg skal nok lige snakke mig varm (og efterredigering - dét er jeg sgu for fin til).

Anyways. Det handler om søgeord - altså de søgninger, folk foretager på Google, hvorfra de havner på bloggen. Måske mit yndlingsemne og kilde til absolut evig morskab.Relevante indlæg:

Ornespray, for fanden

Mit hjerte tilhører Marie Key (og alle andre lebber, der synger om romantiske ting)

Hvis blikke kunne dømme og noget om blodpik vs. kødpik

Og der kommer garanteret flere til, som jeg har glemt, hvis I gider minde mig om det?10 kommentarer:

 1. Angående fissetrusse, lavede du så ikke et indlæg engang om en trusse med kunstig kønsbehåring på fronten? Jeg har et tydeligt blik for mit indre af den trusse, i hvert fald. Og kæder det sammen med dig. Og SÅ godt kender vi alligevel ikke hinanden.

  SvarSlet
 2. Jeg fandt dig faktisk oprindeligt ved at søge på "Marie Key lesbisk", oh yes, jeg var rent faktisk i tvivl! Hvordan min gaydar nogensinde kunne være i tvivl, kan godt undre mig i dag... Men jeg fik da trods alt kendskabet til denne blog ud af det og dét er jo ret positivt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha - du er en af synderne. Men det er jo ikke som om jeg ikke også selv har undersøgt den sag engang...

   Slet
 3. Hehehe, sjovt, sjovt :D Vidste ikke at man kunne se hvilke googlesøg folk har brugt for at komme til ens blog. Hvorhen finder man det? Er det noget kun blogspot har måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har koblet min blog sammen med google analytics - det kan du gøre med en hvilken som helst webside! Og det er SKIDEskægt.

   Slet
 4. Jeg giver mig til kende som en af de piger, der i tidernes morgen søgte på: "Hvordan ved man, at man er lesbisk". Jeg havde brug for svar og gerne så hurtigt som muligt. Pludselig dukkede dit såkaldt lesbiske liv op, og jeg må indrømme, at jeg i første omgang blev lidt skræmt. Det var meget overvældende for mig, for det var et helt nyt univers for mig, at bevæge mig ind i. Idag er jeg stadig skabslurer, men din blog har givet mig det bedste indtryk af det lesbiske liv. Det er nu over et år siden, og jeg læser stadig lystigt med. Du er dejlig. Punktum .

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her kommer til at lyde overfladisk og amerikaniseret. Men det er seriøst kommentarer som din, der gør det værd at blogge. Og når du får modet til at snige dig heeeelt over på den anden (og skønne) side af hækken, så må du give lyd - jeg vil gerne følge med!
   Mange tak for din kommentar.

   Slet
  2. You'll be the first to know

   Slet
 5. Kære N for at være dig behjælplig med brugte trusser, fissetrusser og camo telt!
  Du har faktisk skrevet direkte om alle tre ting tidligere. Førstnævnte så du en evt fordobling jf at sælge dine trusser, Fissetrusser fandt du vidst på en eller anden random måde men fandt en shop, hvor du fik "ændret" din opfattelse fordi de er til MTF, og camo teltet var noget rossen, en eks og LL

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha - du får højeste point for at have lyttet med i timen. Imponerende. Jeg har hukommelse som en si, men det gør, at de samme historier er sjove at høre flere gange (for mig altså).

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!