onsdag den 4. september 2013

Jeg spiller på dit hold! Jeg spiller på dit hold!


Nå. Jeg er stadig i Århus - Danish for Progress.

Jeg har uden udpræget held forsøgt at Facebook-stalke en af mine nye midlertidige kolleger, fordi hun afgiver en heftig lebbe-vibe med sin korthårsfrisure, sin stribede trøje, de smarte briller med det store sorte stel og frem for alt sin udtalte interesse for håndbold. Og for holdsport i det hele taget.

Som sagt er jeg ikke blevet klogere.

Hun er et af de der mennesker med en komplet tilknappet Facebook-profil, så jeg kan ikke engang se, om hun liker Lebbelivet. Som alle gode lebber jo gør bør. Eller om vi har HaremCph som fælles ven. En anden klassiker.

Åh! Igen savner jeg en lille lesbisk tatovering. Eller den der t-shirt med "I dig the pussy" (hey, anonyme photoshop-troldkvinde - kan du klare sådan en?). Eller bare mohawk for en dag.

Jeg har - and I shit you not - overvejet at føje en lille regnbuefarvet regnbue (pleonasme, eller?) til i hjørnet af min fabulous og højt elskede tatovering (jeg vidste, at det med tattoos var ligesom med børnefødsler - man glemmer, hvor sindssygt ondt det gør og fantaserer straks om næste projekt. Ja. Jeg sammenlignede lige en fødsel med en tatovering. I went there.)

Bare for at have en eller anden form for lesbisk kendetegn. Og fordi det ville være ret så fint. Men måske for obvious.

Når jeg samtaler med fremmed potentielt eller helt åbenlyst lesbisk kvinde, får jeg altid lyst til at tage hende i skuldrene og ryste hende, mens jeg råber: "Jeg spiller på dit hold! Jeg spiller på dit hold!"

Bare fordi jeg ikke selv går i Levi's Engineered.


8 kommentarer:

 1. rigtig meget jeg godt kan lide ved den tatovering :)

  har en del efterhånden, også en samme sted. og ja, det er et lidt tricky område at rode i..
  men en fødsel igen? næe ellers så mange tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føltes som at få stukket en kuglepen ind i håndleddet, vredet den rundt og trukket den på kryds og tværs. Havde lyst til at kaste op og besvime på samme tid. Men var for ordentlig til nogen af delene. Føde børn har jeg til gode. Eller -onde.

   Slet
 2. Har 3 af hver... tato og børn altså. Flere fødsler? Nej tak. Flere børn? Ja tak. Flere tatoveringer? Anytime - gør godt nok skide nas visse steder! Men er det hele værd... Det er fødsler nu også så måske alligevel...??!! Narh...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg liker det her så meget. Det hele. Især det sidste. TAK!

   Slet
 3. Årets pride armbånd er perfekt til at vise andre homoer at man altså ER homo. Jeg brugte det selv på mit nye arbejde i dag, det resulterede i at homo-sekretæren forsigtigt spurgte om jeg også spillede på hendes hold. Er nemlig selv af typen der, har jeg fået at vide, ikke ligefrem udsender nogen 'vibe'.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du et link til et billede (forsøgte selv lige en hurtig googling uden held) - jeg er ualmindeligt picky med mine smykker? (og kunne en lillebitte regnbuetatovering ikke også bare være sååå fin?)

   Slet
  2. http://www.homoware.dk/to-russia-with-love/officielle-pride-2013-armbaand-wear-it-with-pride-v5145-g6577
   Det kan købes lige her. Det er ikke så 'naturagtigt' som det ser ud og på ingen måde så bredt (maks 1 cm), og man skal vist også være homo for at opfatte at det er en regnbue (men sådan en regnbueradar har vi jo også... ;-) )
   En regnbuetatovering kunne være virkelig fin! Men måske ikke ved de smukke N'er, men et andet, dog forholdsvis synligt, sted? :)

   Slet
 4. Sådan! Regnbuearmbånd bestilt, og så drømmer jeg altså om at blive flirtet med af alle, der ser det ;-)

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!