fredag den 6. september 2013

Flere billeder i et indlæg end nogensinde før.

Godt så. 

Jeg har lige ryddet søgeordshistorikken på Google på min telefon. Den så sådan her ud:


Af oversigten kan vi udlede, at jeg:

1. Ikke kan stave til dobbeltdildo i første forsøg.
2. Ikke har godt nok styr på mine argumenter vedr. mænds holdning til prostitution til ikke lige at kombinere et toiletbesøg i en ophedet diskussion med lidt hurtigt fact checking.
3. Tilsyneladende i samme stive brandert som den, hvor min absolut mest kamplesbiske veninde insisterede på, hun ikke vidste hvordan en dobbeltdildo så ud (come on, Lebbe K, you fool noone), har haft behov for at billedillustrere en juvelbesat henholdsvis fisse og pik.
4. Lige skulle tjekke, hvordan Gamle Tobias' tårn egentlig ser ud. Fordi jeg på smuttur til Frankrig havde set et tårn, som jeg var helt sikker på lignede hans. Det viste sig dog, at det ikke var tilfældet men blot endnu et udslag af min komplet bundhullede (detsagdehunogsåigår) hukommelse:

Tårnet i omegnen af Nice:


Tårnet i Kardemommeby:


Jeg ved ikke, hvordan jeg totalt kunne glemme den der svalegang. Det er jo for fanden der, Tobias står og tjekker vejret.

Hvorfor jeg har googlet "pejak handel banja koviljaca"vil for evigt stå som en gåde. Jeg gensøgte lige og kan se, at Pejak Handel er et revisionsfirma på gaden Banja Koviljaca i Serbien. Så det blev jeg ikke klogere af.

Alle forslag er velkomne - hvorfor har jeg googlet revision i Serbien? Nej. Vigtigere. Hvorfor er det ikke engang fucking nødvendigt for mig at google "revision serbien" - hvorfor kan jeg bare lige ryste en virksomhed ud af ærmet? Hvorfor?

Nå. I får lige afslutningsvist et billede af en vajazzling. Fordi det muligvis er eneste gang i verdenshistorien et sådant og forsiden af Folk og røvere i Kardemomme By vil optræde side om side.

Kæft hvor smagfuldt. Og praktisk.4 kommentarer:

 1. Jeg elsker dig lidt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh. Det er med nærmest 100 pct. sikkerhed 100 pct. gensidigt!

   Slet
 2. Fuck...nu har jeg det ikke dårligt med min sidste brandert mere

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh. Forståeligt. Pinligt, deprimerende forståeligt...

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!