onsdag den 10. juli 2013

Bøsserne har Grindr. Hvad har lebberne?

Det her er ret interessant, synes jeg. Altså det her med cruising og bøsser i Ørstedsparken, som en eller anden gut ifølge Information.dk lige har skrevet en afhandling om. For mændene kan hoppe i Ørstedsparken eller på den nærmeste rasteplads, men hvor går liderlige lebber hen?

Jeg har af utallige omgange brokket mig til mændene (læs: bøsserne) i mit liv over, at der ikke fandtes et decideret lesbisk modstykke til Grindr - altså denne her cruising-app, der lader bi- og homomænd se, om der er spændende bøsser i nærområdet - typisk med fokus på tilfredsstillelse af kødets lyster mere end hjertets.

Findes den? Er jeg bare fejlinformeret? Eksisterer der en lebbe-Grindr? Gid, jeg tager fejl!

Jeg kan stadig huske, da Bedstebøssen og jeg for to år siden sad i Marrakech på den eneste bar, vi kunne finde, som serverede (sygt overpriced) alkohol. Vi snakker en by så konservativ, at vi aldrig formåede at finde den ene hotelklub, hvor rygterne gik, at der vist nok var homovenligt.

Og der sad vi så. I Marokko. Omgivet af (andre) rige europæere. BB loggede på Grindr. Og fanme om ikke manden, som vi hurtigt kunne ansigtsammenligne med den unge mand, der sad ved bordet over for os, viste sig at være homo og på udkig.

Come nu on, bøsser.

En app som Grindr er jo guld værd, især hvis man befinder sig i homohemmelige/-fjendtlige dele af verden. Eller bare er godt gammeldags liderlig.

(Og det bliver kvinder altså også.)

4 kommentarer:

 1. Jeg troede aldrig, du ville spørge! Gå til app-store --> tast "Brenda" --> download --> Get. It. On! Min veninde viste mig det forleden i byen. Det skulle være 100% ækvivalent med Grindr, bortset fra at der vist ikke er så mange derinde. Så seriøst, opret en profil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Torsten, dit gamle jas!
   Jeg tjekker det ud (selvom jeg lige nu er i en lille lesbisk boble af så aldeles strålende saksesex - there, I said it - at mit behov for noget on the side, som man siger, faktisk ikke eksisterer. Men man kan vel altid bare kigge).

   Slet
  2. Good for you, MSLL!
   Men du har vel, ret beset, som den 21st-century-Sappho du er, et ansvar for at orientere, anmelde og anbefale om den her slags sager - så feltarbejde, feltarbejde siger jeg bare.

   Slet
  3. Bestemt + netop. Jeg tjekker lebbe-app'en for menneskehedens skyld. Ligesom jeg mest læser Ugens Rapport for artiklerne.

   Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!