fredag den 14. juni 2013

Fredagsporno(agtigt): Drag king eller bøvet brugtvognsforhandler?

Kvinder i drag spiller et farligt spil. Jeg tager stadig mig selv i at kigge en ekstra gang, når jeg passerer korthårede kvinder. Deres yderligere ydre karaktertræk underordnet. Bare lige kigge. Korthårede kvinder er bare så PÆNE.

Og præcis på samme måde, når kvinder er klædt ud som mænd - det være sig heterokvinder såvel som homo-ditto.

Min eneste heterokvinde-scoring skete da også kun, fordi vi dengang for godt to år siden var til en kostumefest, hvor hun var klædt som - you guessed it - mand. Den kunne jeg ikke lige lade passere.

Så vidt jeg husker sagde jeg til min veninde, at jeg ikke gik, før jeg havde scoret hende. Og som sagt så gjort. På den måde er jeg ret stædig vedholdende.

Det minder mig om den her sang med Magnetic Fields. Bare med omvendte fortegn. Det er i øvrigt en af mine yndlingssange lige for tiden. Læs lige teksten også  - den er fab.(OMG! Jeg havde ikke set musikvideoen, før jeg lige i dette øjeblik youtube'de sangen. Der er jo en sindssygt hot drag king med i den. Jeg ser den lige igen. Og igen. Og igen.)

Selv har jeg også forsøgt mig med herretøj og -makeup et par gange. Uden det mindste held. Det mindste.

Min krop og mit ansigt er nemlig indrettet således, at så snart jeg iklæder mig malet skæg og tilbagestrøget hår, ligner jeg uværgerligt en afsindigt bøvet brugtvognsforhandler.

Eller ham der, der synger "Lampen er diiiiiin, lampen er miiiiin" i Aladdin. Noget med nogle meget utroværdige øjenbryn i hvert fald.

Så den disciplin lader jeg andre om.

Shit. Nu kom jeg vist nærmest i første afsnit til at kalde korthårede kvinder for drags. Flot.3 kommentarer:

 1. Da jeg var (ret feminin) heterodame klædte jeg mig altid ud som mand ved enhver udklædningslejlighed og elskede det. Tror endda jeg tændte lidt på det på en eller anden udefinerbar måde. (Og egentlig husker jeg det spil som seksuelt mest rette mod mænd?) Nu hvor jeg er homodame KIGGER jeg i stedet begærligt efter enhver mande-klædt kvinde og nyder at få hendes opmærksom for min femininitet.
  "Vil være" og "vil ha'" er sjove og nogle gange forvirrende størrelser...Ikke mindst seksuelt.

  SvarSlet
 2. Den kvinde er virkelig også pæn. Helt vildt pæn, faktisk.

  SvarSlet
 3. Jeg syns læserne bør have chancen for at bedømme hvor brugtvognsagtig du er i drag, no pictures = it didnt happen!

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!