fredag den 28. juni 2013

Fra saksesex til dildo-schweizerkniv på 30 sekunder

Grill i stiv kuling (det er åbenbart en form for tradition) med Bedstebøsserne og Lebberne E. og K. forleden endte med en (faktisk kun en ja) øl på Sommerstedet og en snak - inklusiv illustrationer - om tribbing.

Som det "at sakse" åbenbart hedder på fint.

Illustrationerne desangående i min notesbog er affotograferet og bor på min telefon. Men min telefon ligger helt henne på køkkenbordet. Og jeg sidder så godt lige nu. Så det må vente. I skal nok få dem at se.

Det korte af det lange er:

Kan man ikke godt holde om hinanden samtidig med, man sakser? Eller er det så ikke "at sakse" (holder meget af at sætte termen i "gåseøjne". "GÅSEØJNE")?

Jeg ved det ikke. Ved I det?

Jeg brokkede mig i øvrigt efter to timers snak om sex, lesbianisme og åh-den-kærlighed over, at vi aldrig talte om voksenting. Boliglån og job og sådan.

Men det gør vi jo. Også. Det er bare sjovere at tale om tribbing. Og dildoer. Jeg bør snart lave et blogindlæg om dildoer. Egentlig.

Vi talte meget om at investere i den helt rigtige dildo. En der var multifunktionel. Harness eller ikke.

Nogen (nærige sataner) efterlyste en form for dildo-svejtserkniv. Der kunne det hele. Også åbne vin, når man er på camping. Så det.

Jeg holder i øvrigt meget af at stave Schweiz sådan her: Svejts. Det er en slags hobby.

Og endnu et addendum: Hvis man læser meget med på bloggen, må det virkelig ligne, at jeg kun kender tre mennesker. Det er ok med mig.


10 kommentarer:

 1. folk m få venner må være det modsatte af overfladiske.. håber jeg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ret så mange venner (host host). Undskyld.

   Slet
 2. læser men bliver altid en smule handlingslammet når der tales om sex...er af den bornerte type (fyi)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dildo Dildo Dildo Dildo. Dildo. Dildo. Diiiildo.

   Slet
  2. Du'r så flink! Lige præcis Dildo er jeg dog ikke bonert med

   Slet
 3. har aldrig set tribbing som det samme som at sakse. Man kan sagtens tribbing i "missionær" eksempelvis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aha. A-HA. Jamen det skulle jeg jo nemlig også mene. Kan se, det snart er på tide at uploade de tegninger...

   Slet
 4. "Tribadism is a common sexual practice among women who have sex with women. Although the term is often applied to the act of vulva-to-vulva stimulation, it encompasses a variety of sexual activity. In addition to the "scissoring" position, which involves the partners interlocking their legs in a position similar to the shape of scissors and pressing their vulvas together, tribadism may involve a missionary position, a woman on top position, a doggy style position or others, or simple movement of the woman's vulva against her partner's thigh, stomach, buttocks, arm, or another body part"

  Der er også fine illustrationer: https://en.wikipedia.org/wiki/Tribadism

  Jeg har også hørt udtrykket "frottage" benyttet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender du det, når en tekst er på engelsk, og man så nærmest ikke orker at læse det. Så er man virkelig doven. Det er mig lige nu. Verdens værste blogger.

   Slet
 5. - Og hvorvidt man kan holde om hinanden samtidig med decideret vulva-til-vulva-saks kommer vel an på hvor lange arme man har og hvor stærke mavemuskler..

  SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!