fredag den 5. april 2013

Have a good one!

Nå, men kan I have en god weekend, damer.

Vi ses hverken her eller der de næste par dage, for jeg skulle gerne gå uge 15 i møde med en fuldfærdig lejlighed, så den står på benhårdt manuelt arbejde med bare bryster i overalls lørdag/søndag.

Måske viser jeg billeder. Måske ikke.

Disclaimer: Jeg bruger almindeligvis aldrig ugenumre - og stoler hverken på folk, der arbejder med det koncept, eller folk der har 100 pct. styr på sommertid/vintertid. Der er bare noget foruroligende ved mennesker, der gemmer plads i deres hjerner til den slags facts.1 kommentar:

  1. Ugenumre. Hvem har også overskud til at skulle holde styr på dem? Jeg aftaler med min veninde at besøge hende i Norge i vinterferien. "Hvilken uge er det nu det er?" spørger hun. Pas alligevel. Fra 9/2 til 15/2. Jeg bruger datoer. Dem har jeg styr på. Sådan da...

    Og helt fantastisk blog du har dig her. Tak for den! Jeg kan, efter at have læst og grinet mig igennem samtlige af dine indlæg fra det allerførste til dette (aldrig har jeg før læst så meget på 3 dage helt frivilligt), fornemme at du går højt op i hvordan folk finder frem til din noget så geniale blog. Jeg søgte faktisk efter noget med homoseksualitet. Eller lesbiske. Eller bøsser (ikke helt det jeg fandt her på bloggen, men jeg klager på ingen måde) da jeg skriver om netop homoseksualitet i min SRP. Bloggen er nu blevet min overspringshandling nr. 1. Den slår rent faktisk håndbold EM i tv (overspringhandling nr. 2). Og min egen håndbold (overspringshandling nr. 3). Ja, jeg er endnu en af de der lesbiske håndboldspillere. Der er bare noget ved den sport.
    Endnu engang TUSIND TAK for en fantastisk blog, der hjælper mig igennem denne kolde mørke SRP tid. TAK!

    SvarSlet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!