torsdag den 14. marts 2013

Paven og kjoler. Ja.

Det går mig lidt på, når folk, der er trætte af, at paven hater på homoer, siger, at han (paven) da nødigt skulle tale - med 'alle de kjoler og guldringe, han render rundt i'.


Jeg kan selvfølgelig godt se pointen:

"Paven og den katolske kirke er nogle røvhuller, fordi de modsætter sig homorettigheder og abort, men se bare - de er da selv megahomoseksuelle." Feje for egen dør og sådan.

Men øv altså! Dels sættes der et dødirriterende lighedstegn mellem homo og mand-i-kjole, og dels burde vi sgudda være bedre end bare et mod-diss? Især et mod-diss, der i en eller anden grad går ind på præcis den præmis og dagsorden, katolikkerne m.fl. ønsker at sætte: at homoseksualitet er baaaad:

"Se hvor gay paven ser ud - den taber!"

NEJ!

More power til dig, hvis du er mand - hetero eller homo - og går i kjole. Og lad os lige komme ud over, at mænd i kjole nødvendigvis er bøsser, tak.

Nå. Det var bare det. Usammenhængende og forvirrende - undskyld.

(Selvom de her billeder altså er ret sjove lige meget hvad. Men mest fordi han bare ser så glad ud. Som et barn med nyt flot tøj.)

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig! I det hele taget er det så mega nederen og trættende at homo bliver VED med at være et skældsord og "skandale"-katalysator. "Rygter om at Helle T's mand er bøsse!" "Stor HOMOskandale i Vatikanet" osv. Det sætter igen igen lighedstegn ved at det er baaaad at være homo.

    Hvis nu Vatikanet gjorde op med al det der homohating og stod ved at de alle sammen knalder hinanden (man ser for sig hovederne bounce under kjolerne) og forkyndte at homosex i bund og grund er guds gave til katolikker, SÅ ku det bli sjovt! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh. Tak for nethindebillede af bouncende bomuld. Loves it. Ja. Elsker det næsten lige så højt, som jeg elsker bogstavrim, endda...

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!