onsdag den 27. marts 2013

Novra! Venneflirt!

Der er sket det fantastiske, at jeg er blevet venne-kurtiseret. Det sker ikke så tit, og jeg er totalt smigret.

Bøsse-M. (en af to forrygende yndlings-M.-bøsser - og potentielt fremtidigt af tre, forklaring følger) havde fødselsdag og havde samlet en god flok til en god middag med rigelige mængder gooood rødvin.

Kender I de der af ens venners venner, som man altid glæder sig helt vildt til at se til årligt tilbagevendende begivenheder? De der venners-venner, man nærmest kun ser til sine venners fødselsdagsfester? Men som man praktisk talt elsker?

Sådan en ven har M. Vennen er - for at gøre forvirringen totalt - også bøsse og hedder også M. Et andet M.-navn, godt nok. But still. Forbogstavet er det samme.

Og til fødselsdagsfejringen snakkede og snakkede vi og dansede siden alt, hvad remmer og jerseykjoler kunne holde til Kifak-fest (og sikken fest).

Dagen efter fik jeg følgende besked på Facebook:

"Du fa'eme sød, du er!"

Hvortil jeg naturligvis svarede:

"Åh, M! I fucking lige måde. Tak for i går - gange tusinde."

Han skrev:

"Jeg havde en fest! Jeg har et lille drenge-pige-crush på dig...på den der måde, hvor jeg tænker, at vi skal flette hinandens hår?! There, I said it!!"

...og nu skal vi drikke kaffe kun os to på mandag. Det er SÅ spændende. What to wear!?

I øvrigt fedt, hvordan det i samtalen mellem de to homoer bliver til noget andet en et heterocrush, når man har et 'drenge-pige-crush'. Det er ret sødt.

Men hey + jubii! Potentielt endnu et klogt, sjovt, dejligt og sympatisk menneske til vennestalden! Not bad. Not bad at all.

2 kommentarer:

  1. aj jeg vil også være homoseksuel og få bedstebøssevenner! Og dreng-pige crush. Jeg er sådan en fag hag. Hvis jeg ellers nogensinde kom ud. Steder hvor der var bøsser. Nå, får lige mit homo kick på din blog så :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er ALTID plads til en til. Både her på bloggis og ude i homo(disko)virkeligheden. Og bedstebøsser kan varmt anbefales, de er guld værd <3

      Slet

Skriv noget sødt (eller sjovt eller klogt eller dumt og snedigt eller såkaldt lesbisk)!